L'Oréal - Color Riche nagellak - 220 Dimanche après-midi

Ik ben helemaal into de roze nagellak de laatste tijd en dan het liefst ook meteen een lichtroze barbie kleur. Ik vond nooit kleurtjes die goed genoeg waren, maar wanneer ik deze nagellak van L'oréal in de schappen zag staan was ik meteen verkocht.

 

Deze nagellak heet de L'Oréal - Color Riche nagellak in de kleur 220 Dimanche après-midi. Een erg mooie lichte, roze kleur.

 

Ook de verpakking van de lakjes ziet er erg mooi en chique uit. Deze heeft een kristalachtige flacon en heeft een gouden dop met het merknaam erin. 

 

 

 

 Op de bovenzijde van de dop vindt je een stickertje met het nummer en de naam van het lakje erop. Wat erg handig is, is dat het stickertje net dezelfde kleur heeft als het lakje zelf, zo kan je ze snel het kleurtje terugvinden wanneer je ze rechtop in je lade bewaard.

 

Volgens L'Oréal zijn deze lakjes geparfumeerd met een rozengeur, maar ik ruik enkel de vernisgeur zoals bij andere lakjes en ruik niks anders dan dat, zeker geen rozen. De lakjes bevatten wel oliën die zorgen voor perfecte, glanzende nagels.

 

 

L'Oréal beweerd dat je makkelijk met één kwaststreek genoeg is voor een snelle en perfecte dekking, wat ik persoonlijk niet echt waar vindt.

 

 

Aangezien het een erg lichte kleur is, heb ik toch twee laagjes moeten aanbrengen tot ik mijn eigen nagels er niet meer doorheen zag. Eén laagje was voor mij niet genoeg.

 

 

De lak is erg lopend. Let er dus op dat je niet te veel product in één keer opneemt met de kwast, anders wordt het een knoeiboel en heb je veel te veel lak op je nagel aangebracht.

 

 

 

 

Al bij al ben ik erg tevreden met dit lakje. Met twee laagjes geeft dit een mooi kleurtje op je nagels en een mooie dekking, zeker voor een licht kleurtje.

 

Ik kocht dit lakje tijdens een 1+1 gratis actie. Ik kocht het nieuwe lippalette van L'oréal die jullie later nog voorbij zullen zien komen en kreeg dit lakje er gratis bij. Normaal gezien kosten deze lakjes €9,99 per stuk

 

Ze zijn zeker de moeite waard om even naar te kijken! De lakjes van L'Oréal zijn erg fijn. Hebben jullie deze al getest? Welke zijn jouw favoriete kleurtjes?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 0