Essence - LE Wake up, Spring! Shoplog + review

Ook essence heeft vanaf nu hun nieuwe LE in de schappen liggen! Deze heet "Wake up, Spring!" en wanneer ik deze productjes zie, krijg ik al meteen zin in de lente! Ik kocht niet de gehele collectie, maar heb wel enkele productjes gescoord om aan jullie te laten zien. Laten we ze snel testen! 

 

 

 

Laten we beginnen met het grootste product uit deze collectie. Hier ben ik trouwens erg benieuwd naar aangezien andere palettes uit vorige collecties mij niet echt konden bekoren omwille van hun pigmentatie!

 

Deze oogschaduwpalette heeft de naam 01 Spring it up! en heeft een erg leuke print! In de kleurtjes staat er namelijk een afbeelding  van vlindertjes en bloemetjes 'gekerfd', heel erg leuk! Zulke details verkopen! Maar zijn de oogschaduwkleurtjes zelf wel goed? Let's find out!

 

 

Zoals we gewend zijn van essence heeft de verpakking niet veel speciaals. Opnieuw dezelfde zwarte onderkant en doorzichtig dekseltje. Maar de leuke print maakt het geheel veel leuker! Jammer genoeg zie je de print niet meer als je de kleurtjes eenmaal hebt gebruikt, maar hé, zolang de kwaliteit goed is kan ik er mee leven!

 

Zoals je kan zien heeft het palletje 5 verschillende kleurtjes variërend van een lichte witte kleur naar een gradatie van roze kleurtjes en een bordeaux-achtig kleurtje. Een heel erg mooie kleurencombinatie! Ook zit er een dubbelzijdige sponsapplicator in het palletje, maar deze gebruik ik nooit om mijn oogmake-up aan te brengen.

 

De kleurtjes zijn erg zacht van textuur, daarom dat ze ook fallout hebben.

 

Tip! Je kan deze sponsapplicators gebruiken voor nail art! Dep verschillende kleurtjes met deze sponsjes op je nagels voor een leuk effect!

 

 

 

Wanneer ik de kleurtjes swatchte merkte ik meteen dat de lichtste kleur erg veel fallout had wanneer ik deze met mijn vinger opnam zoals je hieronder op foto kan zien. De andere kleurtjes hadden er niet zo veel last van.

 

 

Ik heb alle kleurtjes op mijn arm geswatched en ik merkte dat de eerste 4 kleurtjes erg op elkaar leken. Dezelfde lichte kleur die, wanneer je ze aanbrengt op de huid, meteen wegvallen. De donkerste kleur is al wat meer gepigmenteerd en kan je perfect in de crease gebruiken.

 

Je kan wel een neutrale ooglook maken met deze kleurtjes, maar een echt wauw-effect zal je niet snel hebben bij deze palette. Nee, echt aanraden doe ik deze niet omdat er al veel soortgelijke palletjes al deze voorbij zijn gekomen. Ik heb al beter gezien! Voor deze palette betaal je €3,59.

 

 

 

Het volgende product dat ik kocht is deze blush in de kleur 01 Hello Sunshine! Er is ook nog een tweede blush te koop in deze collectie in een felroze kleur, maar deze was helaas al uitverkocht. 

 

Ook dit product heeft de zwarte onderzijde en doorzichtig dekseltje. Wanneer ik het doosje openmaak heb je aan de bovenzijde de blush, met daaronder nog een compartiment waar er een spiegeltje zit en een tekstje waarop 'blush up & smile! staat. Erg handig dat spiegeltje voor onderweg!

 

 

De blush heeft een erg mooie zalm/perzik kleur en is echt een kleurtje voor meiden die houden van een naturelle look. Net hetzelfde als bij de oogschaduw palette, heeft ook dit product een erg zachte textuur en heeft jammer genoeg ook last van fallout, zeker wanneer je product probeert op te nemen met je kwast. Goed aftikken is de boodschap.

 

 

 

 

Voor een lichte kleur is deze best goed gepigmenteerd! Hij blend makkelijk in de huid en ziet er echt mooi en naturel uit. Natuurlijk kan je zelf de kleur opbouwen naargelang hoe fel je wil!

 

  

Deze blushes kosten €3,39 per stuk en is een leuke aanrader. 

 

 

Dan hebben we een product dat ik echt niet meer hoefde te kopen omdat ik er al genoeg van heb liggen en dat is deze sheer lippenbalsem. Deze heeft de naam 01 My sweet spring melody en heeft een erg leuke barbie roze verpakking. 

 

 

  

Het product zelf heeft ook een roze kleurtje maar geeft geen kleur af op de lippen zelf. Deze ruikt erg lekker en is erg fijn op de lippen. Ook al heb je een lippenbalsem aan, je voelt deze bijna niet op je lippen zitten terwijl hij wel goed zijn werk doet.

 

 

 

Hij verzorgt je lippen intensief zonder plakkerig te zijn. Deze gaat zeker en vast standaard in mijn handtas! Voor deze lippenbalsem betaal je €2,39. 

 

Als laatste kocht ik ook nog deze 2 lipproducten uit de collectie. Deze heten de lipstick pens in de kleurtjes 01 Hello Sunshine! en 02 Bye bye winter! Twee erg mooie lentekleurtjes.

 

 

De kleur 01 Hello Sunshine! is een mooi zalmroze kleurtje voor een naturelle look die erg mooi staat bij lichte huidskleurtjes. Deze kleurtjes hebben een aangename crème textuur en geven een mooie, subtiele en glanzende finish na op je lippen. 

 

 

 

 

 

De tweede kleur met de naam 02 Bye, bye winter! heeft dan weer een iets donkere tint roze voor meiden die toch wat meer kleur willen. Ik vind ze allebei even fijn!

 

 

 

 

 

Deze mooie lipproductjes kosten €2,39 per stuk, echt een leuke deal! Deze collectie is nu verkrijgbaar bij Kruidvat (België en Nederland) en bij Trekpleister (Nederland).

 

Ga deze zeker even bekijken, ik ben heel erg fan van deze collectie!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Sofie Katelijne (woensdag, 04 mei 2016 19:04)

  Mooie aankoopjes! Heb lang getwijfeld om het palette dan wel of niet aan te schaffen maar heb eigenlijk al veel soortgelijke kleurtjes! :)

 • #2

  Saraya (woensdag, 04 mei 2016)

  Mooie producten, maar heb niets gekocht van deze LE collectie :)
  X