Catrice - LE "Denim Divine" Shoplog + Review

Er ligt alweer een nieuwe Limited collectie van Catrice in de schappen bij Kruidvat t.e.m. half mei! Deze keer staat de collectie in het teken van Jeans. Een stoere collectie met de jeans als hoofdrol! Ik kocht enkele producten uit deze collectie en laat deze vandaag aan jullie zien. 

 

 

Laten we beginnen bij de oogschaduw palette uit deze collectie. Deze heeft de naam C01 Injeanious en bevat 6 poeder oogschaduws. Meestal ben ik niet zo voor hun palettes aangezien deze bijna nooit sterk gepigmenteerd zijn en op de ogen compleet wegvallen. Toen ik de kleurtjes in deze palette zag, kon ik deze niet laten liggen, en gelukkig, want voor een budget product is deze best goed!

 

 

Ook de verpakking is erg leuk! Deze heeft een enorm glanzende, rosé gouden verpakking! Deze doet mij erg denken aan de Sleek - solstice palettes, die hebben namelijk ook zo'n verpakking.

 

 

De oogschaduws zijn zijdezacht van textuur en jammer genoeg durven deze een lichte fallout geven, dus voorzichtig dat je je kwast niet te hard in de kleurtjes duwt en dat je je kwast zeker aftikt!

 

De kleurtjes variëren van zachte nude kleurtjes en een mooie abrikoos tint tot bruintinten en een diep donkerblauwe kleur. Kleurtjes die erg mooi bij elkaar passen vindt ik zelf!

 

 

De kleurtjes zijn inderdaad erg goed gepigmenteerd deze keer! Beter dan hun All about... palettes alvast! De matte kleurtjes zijn wat minder gepigmenteerd maar vallen ook nog steeds op op de huid! De metallic kleurtjes zijn erg mooi!

 

 

Ook maakte ik een ooglook deze keer om jullie het resultaat te tonen (ik draag geen foundation en concealer op de foto).

 

 

 

 

Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door dit palletje! Catrice mag er zeker en vast nog meer van deze op de markt brengen! Jammer genoeg is de prijs ook wat gestegen en betaal je voor dit doosje €6,99.

 

Wat nog een eyecatcher is in deze collectie is deze powder blush in de kleur C01 Stone Blushed. Deze blush heeft een prachtige perzik/roze kleur en geeft een mooie naturelle en matte blos op je wangen. De poeder is erg zacht van textuur en is makkelijk aan te brengen.

 

 

Ook deze verpakking heeft aan de binnenzijde een rosé gouden accent. Voor de rest heeft de verpakking dezelfde doorzichtige, plastic verpakking zoals we gewend zijn van Catrice. Ik moet zeggen dat ze met deze collectie wel een tandje hoger zijn gegaan. 

 

 

De blush heeft een leuk 'jeansreliëf', maar verdwijnt al snel wanneer je de blush enkele keren hebt gebruikt. Jammer genoeg is dit bij elk product het geval.

 

 

Ook de pigmentatie van dit product is erg goed. De kleur blend makkelijk in de huid en ziet er ook mooi uit. Let wel op wanneer je een kwast gebruikt met dit product dat je wel fallout hebt. Niet te hard met de kwast in het product en je kwast goed aftikken is dus de boodschap!

 

 

 

 

Ja, over dit product ben ik ook heel erg tevreden! De pigmentatie zit goed, de kleur is mooi en met de fallout valt er te werken! Deze blush kost €3,99

 

 

Het laatste product dat ik kocht is de bronzer uit de collectie. Deze heet C01 Hot TANts en heeft opnieuw dezelfde rosé gouden accenten op de verpakkingen. Erg leuk!

 

 

Het is een matte bronzer, maar wanneer ik hem swatch heeft dit product een mooie gouden glans (geen shimmer) van zichzelf. Catrice vermeld erbij dat je ook kan contouren (shapen) met dit product, maar persoonlijk vind ik het meer een bronzer!

 

Ik raad aan om meer een taupekleur/assige kleur te gebruiken om te contouren. Deze bronzer dient meer om warmte aan je gezicht toe te voegen! De meeste bronzers bevatten shimmer, maar ik ben blij dat ze dit bij deze niet hebben gedaan!

 

 

Ook bij deze bronzer hebben ze het 'jeansreliëf' weergegeven in de textuur. Deze textuur is ook heel erg zacht en durft een lichte fallout geven wanneer je het product probeert op te nemen met je kwast. Opnieuw goed aftikken dus.

 

 

 

 

 

Ik weet niet of je het goed kan zien maar op onderstaande foto heb ik blush en bronzer aan! De bronzer kost €4,99.

 

 

Naast deze producten die ik kocht zijn er ook nog nagellakjes, lipglossjes en een liquid liner te koop. Ga zeker even kijken bij je lokale Kruidvat om deze productjes te scoren. Ik vind het zeker en vast de moeite waard om deze collectie even te bekijken! De productjes zijn super leuk en werken erg goed!

 

Deze collectie is nu verkrijgbaar bij Kruidvat (België en Nederland) en Trekpleister (Nederland)

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  Mariëlle Markgraaff (maandag, 02 mei 2016 16:45)

  Shit hee, ik was dit helemaal vergeten. Maar de collectie is echt prachtig! De blush en bronzer wil ik wel graag!

 • #2

  Kimberley Leys (maandag, 02 mei 2016 17:00)

  Deze ligt nog steeds in de winkels hoor! Als je deze week nog naar Kruidvat langsgaat kan je ze misschien nog scoren! :) x

 • #3

  Saraya (maandag, 02 mei 2016 19:14)

  Ik vind het een prachtige collectie, maar heb er toch niets van gekocht :)
  X

 • #4

  Astrid (maandag, 02 mei 2016 21:41)

  Mooie en uitgebreide review zeg! Ik vind de bronzer en blush erg mooi uitkomen bij je, maar ik houd dan ook van subtiel. De verpakkingen zijn inderdaad ook mooi he van deze lijn.

 • #5

  Tania (dinsdag, 03 mei 2016 12:49)

  Wat een mooie producten. De blush en bronzer zien er heel goed uit

 • #6

  Kimberley Leys (dinsdag, 03 mei 2016 16:22)

  @Astid Dank je wel :) Ja! super mooie verpakkingen ook :)

  @ Tania Ja idd, zeker even de moeite waard om uit te proberen