Opgemaakt/Empties #10

Ik heb weer eens een opgemaakt artikel voor jullie! In deze artikels laat ik jullie zien welke producten ik afgelopen tijd heb opgemaakt, wat ik er van vond en of ik ze opnieuw zou kopen. Veel leesplezier!

 

Als eerste geen beauty product, maar een geurkaars. Aangezien deze Yankee Candle kaarsen populair zijn, steek ik deze ook even tussen de opgemaakt producten. Zelf was ik er niet zo een fan van. De geur is wel heel lekker (Sicilian Lemon), maar de kaars rookte enorm! Ook al knipte ik de wiek telkens, toch rookte deze als gek. Ik heb het met vorige kaarsen van Yankee Candle (juist andere geuren) ook gehad. Ook branden deze kaarsen nooit volledig op en ik vind het zonde van het geld. Je betaald er ten slotte genoeg geld voor. Ik betaalde €23,95 voor een medium pot. Je kan deze bestellen via deze webshop. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. 

 

 

 Ik heb een aantal weken geleden de griep gehad en wanneer ik ziek ben gebruik ik altijd deze douchegel van Kneipp met mint-eucalyptus geur. Deze gebruik ik altijd wanneer ik mij niet zo lekker voel omdat deze de luchtwegen openzet en je helemaal verfrist. Deze douchegels zijn erg fijn! Tip! Bij Action verkopen ze ook deze douchegels aan de helft van de prijs dan wanneer je ze in de supermarkt en Kruidvat koopt. Er zitten geen paraffine, siliconen en minerale oliën in dit product en is dermatologisch getest. Zeker een aanrader!

 

 

Volgend product is een deodorant van Fa. Deze heet de Sport Double Power. Ik kreeg deze deo eens bij een dagblad en na een hele tijd in mijn kast te staan, heb ik hem eindelijk eens opgebruikt. De werking was fijn en laat geen plekken na op de kledij, maar de geur is net iets te sterk voor mij (bloemengeur), ik heb liever een subtiele, lichte geur.

 

 

Deze shampoo van Ducray kreeg ik op voorschrift van mijn dermatoloog aangezien ik last heb van eczeem. Deze heet de Ducray - sensinol shampoo en werkt perfect. Veel schuim geeft deze niet, maar behandeld wel mijn hoofdhuid goed. Deze is verkrijgbaar bij de apotheek.

 

 

Na bovenstaande shampoo te gebruiken, gebruik ik deze OGX - hydrating macadamia oil shampoo eroverheen om toch mijn haar nog extra schoon te maken. De eerste shampoo is meer een behandeling voor mijn eczeem, de 2de om mijn haar schoon te krijgen. Voor mij is dit de ideale combo en heb al een aantal flessen op voorraad ingeslagen. Grappig dat deze ook op dezelfde dag zijn opgegaan. Je vindt deze shampoo bij Kruidvat (Nederland).

 

 

Ook heb ik weer een Clinique - Dramatically different moisturizing lotion opgebruikt, mijn favoriete moisturizer die je huid gezond maakt. Ik koop deze steeds opnieuw en kan deze iedereen aanraden, vooral meiden met een droge huid. Deze zijn te koop bij Ici Paris XL.

 

 

Over volgend product ben ik niet te spreken. Deze oogreinigingslotion van Diadermine heb ik niet eens volledig opgemaakt aangezien deze niet goed is voor mijn huid. Wanneer ik deze gebruikte kreeg ik een brandend gevoel en zagen mijn ogen ook knalrood. Mijn huid bleek ook plekjes van brandwondjes te hebben en deden echt pijn. Ik heb het een aantal keren gebruikt, maar ik had het meerdere keren voor. Ik heb trouwens een gevoelige en droge huid.

 

Op de verpakking staat er hypoallergeen, maar ik durf deze echt niet meer te gebruiken en doe deze daarom weg.

 

 

Ik heb nog een favoriete doucheproduct opgemaakt deze keer, namelijk de Shea shower cream van The Body Shop. Ook één van mijn favoriete geurtjes, deze moeten jullie zeker even uitproberen.

 

 

Nog een doucheproduct, deze keer eentje van de Etos. Deze heet de Shower foam lime & carambola. Deze ruikt heerlijk fris naar citrus en is ideaal voor de zomer! Hij schuimt enorm en voelt heel erg zacht op de huid! En ik moet zeggen, dat deze erg lang is meegegaan en er is enorm veel product uitgekomen. Deze kost €2,99 voor 200 ml! Budgetproof en prima product! YES! Deze koop ik zeker opnieuw. Er zijn nog andere geurtjes beschikbaar!

 

 

Volgend product heb ik maar een kwart opgebruikt. Dit is ook een product van The Body Shop. Deze heet de Vitamine E face mist. Ik doe deze nu weg omdat hij al te lang in mijn kast ligt en wanneer ik er aan ruik, ruikt het raar. Aangezien ik een gevoelige en droge huid met eczeem heb wil ik het risico niet lopen. Maar het is een prima product! Ik had een aantal face mists liggen die ik liever gebruikte, daarom dat deze bleef liggen.

 

 

Qua gezichtsverzorging heb ik deze keer deze schuimende reinigingsgel van Demakeup opgebruikt. Ik gebruikte een hele poos een reinigingsschuim van Nivea, maar ik had er nog een aantal andere liggen die ik eerst wilde opgebruiken waaronder deze. Ik vond deze erg fijn en lekker ruiken! Deze deed echt zen werk en je huid voelt achteraf erg zacht aan.

 

 

Ook maakte ik dit pakje reinigingsdoekjes op van de Primark. Ik gebruik deze niet om mijn make-up te verwijderen, maar om swatches van men hand te vegen. Wanneer je de doekjes gebruikt komen er namelijk pluisjes los en dit wil ik niet op men gezicht. Voor swatches zijn deze prima! Deze kosten €1,50 per pakje.

 

 

Ook verving ik na 3 maand het borsteltje van mijn Clarisonic. Dit is het borsteltje dat ik gebruikte... Ik ben trouwens heel erg tevreden met mijn Clarisonic en kan ik iedereen aanraden.

 

 

Ik gebruikte ook deze Eye gel pads die ik kocht bij drogisterij Di van het merk npw. Ze waren erg fijn en verkoelend.

 

 

Deze EOS lippenbalsem in de smaak Lemon Drop is heel fijn en ik vind het jammer dat ik hem moet wegdoen, maar wanneer ik hem aanbreng zit ik met mijn lippen tegenaan de rand te wrijven en het doet op de duur erg pijn. Ik ben geen fan om het met mijn vingers aan te brengen, daarom gaat hij weg. Ik heb er toch nog een aantal in voorraad, maar deze was mijn favoriet.

 

 

Ik gebruikte op een zondag ook weer eens een maskertje. Deze Montagne Jeunesse - 7th heaven dead sea sheet mask was niet echt een favoriet. Ik werd niet goed van de geur, deze rook echt naar een wc product en wanneer ik hem 5 min op had begon hij al te branden. Ik heb hem er dan ook meteen afgehaald omdat hij mijn ogen irriteerde. Deze koop ik niet opnieuw!

 

 

 

Deze handcrème van Balance Me zat in een Deauty box. Deze heet de super moisturising hand cream. Een hele zachte en fijne handcrème, maar de geur is niks voor mij. Hij ruikt enorm sterk en naar kruiden. 

 

 

 

Als laatste heb ik ook afscheidt moeten nemen van mijn favoriete budget mascara! Deze Miss Sporty - Studio Lash The Miaoww mascara is zo fijn! Geeft zoveel volume en lengte en is budgetproof! Als je aan deze kan geraken, doen!

 

 

Dit waren weer de productjes die ik heb opgebruikt. Niet zo heel veel deze keer! Wat vinden jullie van deze productjes? Welke hebben jullie al gebruikt en welke niet? 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Sofie Katelijne (zaterdag, 30 april 2016 14:22)

    Heb ook al zoveel kaarsen van Yankee Candle opgemaakt, blijven mijn favoriet!