Too Faced - The little Black Book of Bronzers

Zoals jullie wel weten ben ik een enorme fan van het merk Too Faced. Niet alleen zijn hun verpakkingen geweldig, ook hun producten zijn fantastisch. Ik denk niet dat Too Faced mij al ooit in de steek heeft gelaten met hun producten.

 

Toen ik zag dat usa-shop.nl deze 'The little Black Book of Bronzers' in hun webshop verkochten, twijfelde ik geen moment om deze te bestellen. Ik wou al een tijdje de bronzers van Too Faced proberen, maar wist nooit welke kleur ik moest bestellen. Nu ze allemaal samen in één palette zaten, was ideaal! 

 

Too Faced bracht al eens eerder een soortgelijke pallet op de markt, maar dan met de fullsize bronzer producten. Deze keer hebben ze deze heel wat dunner gemaakt en zijn de producten kleiner. En het beste? Ze ruiken heerlijk naar chocolade! 

 

Wat verschillende is van de vorige palette is dat ze de bronzer 'Bronzed en Poreless' vervangen hebben door 'Dark Chocolate Soleil', hun toen nieuwste kleur.

 

 

 

 

Op de voorzijde staat er een kleine afbeelding van een chihuahua hondje, wat het extra leuk maakt, want ik heb er zelf ook 2. 

 

 

Wanneer ik de palette openmaak zie je op de binnenkant van de cover een aantal afbeeldingen staan. Voor elke bronzer die in de palette zit, hebben ze een aangepast scenario verzonnen voor welke gelegenheid die iedere bronzer kan gebruiken. Heel erg leuk en origineel! Too Faced weet het telkens voor elkaar te krijgen om prachtige producten af te leveren!

 

 

 

 

 

In totaal zitten er 8 verschillende bronzers in de palette. Er zit een goede verscheidenheid aan shimmer en matte finishes en geen enkele van hen is overdreven warm of heeft een oranje tint.

 

 

Laten we de verschillende bronzers even van dichtbij bekijken...

 

Milk Chocolate Soleil

 

Een lichte versie van de Chocolate Soleil bronzer. Deze bronzer is ideaal voor meiden met een lichte huidskleur en deze kan je heel goed gebruiken voor een all-over gloed op je gezicht.

 

 

 

Chocolate Soleil

 

Een matte bronzer die is samengesteld met cacaopoeder (daarom ruikt deze ook naar chocolade!). Deze werkt perfect voor een grote groep huidtinten. Je kan deze gebruiken voor zowel een dagelijkse contour of voor een diepe all-over tan te creëren.

 

 

 

Snow Bunny

 

Wanneer je deze 4 verschillende shimmer kleurtjes door elkaar mengt, krijg je een naturelle, sun-kissed gloed op je gezicht.

 

 

 

Dark Chocolate Soleil

 

Dit is een matte bronzer om een dramatische contour aan te brengen op je wangen. 

 

 

 

Pink Leopard

 

Een trio van tan, bronze en pink tinten om je gezicht op te lichten en voor een all-over glow.

 

 

 

Beach Bunny

 

Deze lumineuze bronzer bevat 4 tinten voor een sun-kissed gloed met zomerse shimmers.

 

 

 

Endless Summer

 

Deze matte bronzer werkt voor alle huidskleuren heeft een houdbaarheid op je gezicht van minstens 16 uur!

 

 

 

Sun Bunny

 

De laatste kleur is in 2 kleurtjes verdeeld. Een lichte tint en een donkere tint. De lichte roze ondertonen in deze bronzer, imiteert een onmiddelijk kleurtje op de huid.

 

 

De kleurtjes afzonderlijk geswatched...

 

 

En samen...

 

 

Ik bracht de kleur Chocolate soleil even op met deze Ultimate Blending Brush van elf (Eyes lips face) om te contouren.

 

 

 

 

 

Ik ben heel erg blij met deze palette. De kleurtjes zijn allemaal heel erg goed gepigmenteerd en ze zijn allemaal bruikbaar op een andere manier. Deze palette is ook te koop via de webshop van Too Faced en kost ongeveer $44! Ik ben er alvast erg blij mee! Als je hem kunt bemachtigen, is dit zeker een leuk hebbeding!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  All About Bertina (woensdag, 27 april 2016 15:59)

  Wauw! De verpakking is echt heel mooi en die bronzers?!?
  I love it, beetje jammer van die prijs vind ik zelf. Die met tijgerprint vind ik het mooiste.

 • #2

  Astrid (woensdag, 27 april 2016 22:27)

  Wat een prachtige verpakking! Ik heb nog geen producten van Toofaced, maar deze staan zeker op mijn wensenlijst.