Hema - Soft Matt Lipbalms + Easy Shine lipbalm

Ik bracht onlangs een bezoekje aan de Hema en ging natuurlijk ook even langs de make-up afdeling. Daar zag ik de lipbalms liggen waar ik in het begin dat ze uitkwamen er al een paar van kocht. Omdat ik ze zo fijn vond heb ik opnieuw drie kleurtjes gekocht om aan mijn collectie toe te voegen. 

 

Ik kocht één Easy Shine lipbalm en twee Soft Matt lipbalms. De namen zeggen het zelf, ééntje heeft een glans, de andere twee zijn matte lipbalms.

 

 

 

 De verpakkingen zijn simpel maar erg handig! De achterzijde en de dop hebben dezelfde kleur als het product zelf. Zo vindt je ze makkelijker en sneller terug in je collectie.

 

De producten zelf zijn erg fijn op de lippen. De textuur is boterzacht en maakt je lippen zacht. Het enige nadeel is de punt van het product. Deze is veel de groot om precies in de hoeken aan te brengen. Vooral bij de donkere kleuren zie je meteen als je een foutje hebt gemaakt.

 

Wat ook een nadeel kan zijn is dat deze producten erg droge lippen en velletjes benadrukken. Goed scrubben vooraleer je ze aanbrengt dus!

 

Voor een lipbalm hebben deze nog veel pigmentatie. Let erop, dit zijn getinte lipbalms en dus geen lipsticks! Ze zullen dus niet dezelfde dekking geven als een lipstick! 

 

Easy Shine lipbalm - 01

 

Deze kleur is erg licht en geeft niet zoveel dekking, eerder een glans. Het zijn dan ook lipbalms en geen lipsticks, let daar dus mee op!

 

 

 

 

Soft Matt Lipbalm - 10

 

Deze berrykleur is heel goed gepigmenteerd. Deze is dus matt en zal geen glans hebben. Ook de dekking van deze is prima, zeker voor een lipbalm.

 

 

 

 

Soft Matt Lipbalm - 09

 

 

 De laatste kleur is de donkerste die ik heb gekocht. Ik wou eens een uitdagendere kleur proberen zonder veel geld uit te geven. Ook de dekking bij deze is goed wanneer ik hem swatch op mijn hand, maar op mijn lippen is deze toch niet zo mooi. Doordat hij half transparant is, ziet deze er raar uit. 

 

 

 

 

 

 

 

Deze lipproductjes zijn ideaal om in je tas mee te hebben als je snel even iets wilt opdoen. Er zijn meerdere kleuren beschikbaar in de shine en matte versies. Deze kosten €3,50 per stuk en zijn zeker even de moeite waard om naar te kijken. Onthou wel dat het lipbalms zijn en transparant! Deze zijn te koop bij alle Hema - filialen

 

 

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 4
 • #1

  Saraya (woensdag, 20 april 2016 19:29)

  Oehh...ik vind ze er mooi uitzien!
  X

 • #2

  Sara (woensdag, 20 april 2016 22:09)

  Jammer dat de donker paarse kleur qua dekking niet zo goed is. Ik ben nog altijd op zoek naar zo'n paarse kleur voor een fijn prijsje..

 • #3

  Elise (dinsdag, 26 april 2016 16:59)

  Heb er ook 2 liggen! Ik vind ze aangenaam van textuur, maar jammer genoeg vegen ze ook gemakkelijk af. Toch leuk om te hebben!

 • #4

  Kimberley Leys (dinsdag, 26 april 2016 17:07)

  @Elise Ja! het zijn echt productjes om snel even iets op te hebben :)