Kiko - Color Fever Eyeshadow Palette - 101

Jullie konden in een vorig artikel al zien dat ik voor de eerste keer ben langs geweest bij een Kiko winkel. Ik kocht een aantal productjes waaronder deze oogschaduw palette. Ik was al aangenaam verrast door de lipstick die ik kocht, maar is dit product even goed?

 

Deze Kiko - Color Fever oogschaduw palette in de kleur 101 kon ik niet laten liggen. Aangezien ik dit merk nog nooit had gebruikt, wou ik een aantal verschillende producten proberen. De producten van Kiko hebben jammer genoeg geen namen maar nummers. 

 

Laten we beginnen met de verpakking. Deze doet mij een beetje aan de verpakkingen van elf (eyes lips face) denken. Een simpele zwarte, kartonnen verpakking met witte opschrift.

 

 

 Op de zijkant van de kartonnen verpakking vindt je de nummer van het product.

 

 

Wanneer ik de kartonnen verpakking eraf haal, komt er dit matzwarte doosje tevoorschijn, met het logo van Kiko op de voorzijde in witte letters. Het doosje is heel erg stevig en sluit perfect. Wanneer je het doosje dichtklapt hoor je een duidelijke 'klik' zodat je goed weet dat het gesloten is. Voor een budgetproduct is de verpakking prima in orde!

 

 

Wanneer ik de palette openmaak valt het meteen op welke mooie kleurencombo dit is. In het dekseltje van het doosje zit er een spiegel, wat altijd handig is voor onderweg. 

 

Er zitten 4 gebakken (baked) oogschaduwkleuren in dit doosje, geen matte kleuren te bespeuren dus! 

 

 

 

 

De pigmentatie van de kleuren is prachtig! Zeker voor een budgetmerk. De kleuren zijn mooi intens en ook de highlighterkleur (lichtste kleur) is heel erg mooi. Ook blenden de kleurtjes heel mooi in elkaar. Het is zeker en vast een leuk palletje en ga zeker en vast nog meer van hun oogschaduws uitproberen in de toekomst!

 

 

Dit palletje kost €13,90 en is te koop bij de Kiko verkooppunten en online via hun webshop!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 4
 • #1

  Mariëlle (maandag, 18 april 2016 16:06)

  Het is echt een mooi palette zeg, wauw!!

 • #2

  Kimberley Leys (maandag, 18 april 2016 16:11)

  @Mariëlle ja idd! Ik was heel aangenaam verrast! :) x

 • #3

  Saraya (maandag, 18 april 2016 19:18)

  Ik heb dit Palette ook, het zijn prachtige kleurtjes :)
  X

 • #4

  Kasha Felch (zondag, 05 februari 2017 23:40)


  I'm not sure where you're getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for excellent information I was looking for this information for my mission.