Colourpop - Ultra Matte Lip Products

Momenteel zijn de producten van Colourpop, een populair Amerikaans merk uit Los Angeles, erg in trek in make-upland. Vooral de oogschaduws en lipproducten van dit merk zijn erg populair. Ik kocht een paar producten van dit merk omdat ik er enorm nieuwsgierig naar was aangezien ik er al heel veel goeds over heb gehoord en gelezen.

 

Ik heb deze overgekocht van iemand die ze toch niet wou, mochten jullie het afvragen. De productjes die ik jullie vandaag laat zien zijn 3 Colourpop - Ultra Matte Lip producten. Dit zijn liquid lipsticks (vloeibare lipsticks) met een enorme houdbaarheid! 

 

 

 

De kleurtjes die ik kocht zijn Platform, Chi, Bad Habit. De kleur Chi komt uit een samenwerking met Karrueche (de ex van Chris Brown), deze collectie heet Kaepop, waar ik ook de oogschaduwkleuren van heb gekocht. Deze komen nog in een ander artikel op mijn site.

 

 

Wanneer ik de kartonnen doosjes openmaak, komen deze 3 mooie kleurtjes tevoorschijn. Op het eerste zicht lijken de 2 nude kleurtjes erg op elkaar, maar Platform is toch lichter van kleur dan Chi.

 

 

 

De verpakkingen zijn heel simpel maar wel mooi. Wat heel handig is aan deze verpakkingen is dat je de kleur van het product goed ziet. De dop van de verpakking is zilver en loopt een klein beetje door naar de huls, zodat er een klein randje zilver op de huls ook zit. Bij de kleur Chi is het ene randje roségoud omdat deze van een samenwerking is.

 

De letters van het merknaam die op de huls staan zijn holografisch. Erg mooi! Deze lipproductjes hebben een lipgloss sponsapplicator. Ik moet zeggen dat ik deze productjes liever met een lippenseel aanbreng. Ik kan met deze applicators niet echt precies werken omdat het product heel snel opdroogt en stevig op zijn plaats blijft. Het is echt een gedoe om ze daarna nog te corrigeren! Daarom breng ik ze liever precies met een lippenseel aan!

 

 

Platform

 

 

 

 

 

Chi

 

 

 

 

 

 

Bad Habit

 

 

 

 

 

Eens het product aangebracht is op de lippen voelt het erg droog aan op de lippen. Aangezien het matte lipproducten zijn geven ze dan ook geen voeding aan je lippen. Als je last hebt van velletjes of droge lippen zal dit ook meer benadrukt worden. Goed scrubben is dus de boodschap!

 

Wat wel een voordeel is aan deze producten? Ze blijven muurvast zitten! Wil je een product waar je zeker van kan zijn dat het de ganse dag op zijn plaats blijft, dan zijn het deze wel!

 

Wanneer je ze aanbrengt zijn het net lipglossjes. Maar ze drogen erg snel op tot een matte finish. En daar zit hem weer het nadeel. Eénmaal een foutje gemaakt, zijn ze moeilijker bij te werken omdat ze muurvast zitten. Een penseelkwastje en veel geduld is bij deze producten een must!

 

Ze blijven een uurtje of 5 goed op de lippen zitten maar daarna gaan ze toch wel wat verslijten, vooral in het midden. Na een hapje of drankje houden ze ook niet zo goed meer en bijwerken zal lastig worden. Je moet de lipstick er volledig eerst afhalen want als je het eroverheen aanbrengt kan het er wat raar en slordig uitzien.

 

Colourpop verzend jammer genoeg nog niet naar Europa, maar ze zijn er wel mee bezig! Op hun site kosten ze $6 per stuk! Echt leuke budgetproducten. Heb je niet zoveel geduld en hou je niet van precisiewerk, dan zullen deze niet echt iets voor jou zijn!

 

xx Kimberley

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Saraya (vrijdag, 15 april 2016 21:27)

  Mooie kleuren,maar het is niets voor mij :)
  Gebruik liever een gewone lipstick!
  X

 • #2

  Kimberley L (vrijdag, 15 april 2016 21:29)

  Ja, het is echt een 'ander' product, op het eerste moment had ik zo iets van hmmm :) Die laatste kleur krijg ik dus niet deftig op men lippen zonder 'bloeden' :( x