Nieuwe Elf Make-up tools

Het merk elf (Eyes Lips Face) heeft onlangs een aantal nieuwe producten aan hun assortiment toegevoegd, waaronder een aantal kwasten. Ik heb een aantal van deze nieuwe tools gekocht en laat ze vandaag aan jullie zien.

 

Eerst en vooral kocht ik de Ultimate Kabuki Brush, de bestseller van elf die ze opnieuw hebben herontdekt en uitgebracht. Deze kwast is veelzijdig! Je kan er zowel mee blenden, highlighten, contouren en stippelen volgens elf, maar ik heb deze gekocht om mijn bronzer mee aan te brengen omdat je grote stukken in één keer kan meenemen zoals je voorhoofd.

 

 

 

De kabuki kwast heeft een platte en brede vorm. Daardoor is hij heel makkelijk om producten mee uit te blenden. Deze is heel erg geliefd bij verschillende Amerikaanse You Tubers. Door de platte vorm is hij ook geschikt om mee te contouren aangezien deze in dezelfde vorm loopt als je kaaklijn.

 

 

 

De kwast heeft super zachte, synthetische haartjes. Ook zijn de kwasten vegan-friendly en gemakkelijk te reinigen. Ook vallen de haartjes van deze kwast bijna niet uit wat heel positief is, want ik heb veel goedkope kwasten die enorm veel losse haartjes afgeven op mijn gezicht wanneer ik deze gebruik.

 

Ik vindt het alvast een leuk en goed hulpmiddel. Het enige jammere is de prijs! €14 voor een budgetmerk is wel wat aan de hogere kant. Maar hij doet wel goed zijn werk. Je kan deze hier vinden.

 

 

 

De volgende kwast die ik kocht is deze Beautifully Bare Blending Brush. En zoals de naam het zelf al zegt, deze kwast dient voornamelijk om te blenden of zoals elf zegt "om je makeup egaal aan te brengen". Door de vorm van deze kwast kan je deze makkelijk gebruiken om te shapen en je contour te blenden die je hebt aangebracht.

 

 

 

 

Ook de haartjes van deze kwast is super zacht en verliest ook bijna geen haartjes. Top! En doordat de haartjes dicht op elkaar zitten, kan je het product precies aanbrengen.

 

 

 

Ook deze kwast is een goede en multifunctionele tool. Voor deze kwast betaal je €8, ook niet aan de goedkope kant maar aangezien je er verschillende producten mee kan aanbrengen heb je ook minder kwasten nodig. Je kan deze kwast hier vinden.

 

De laatste kwast die ik kocht is deze Ultimate Blending Brush. Deze kwast is, zoals de naam het zegt, ideaal om te blenden en contouren. Ook gebruik ik deze op mijn poeder aan te brengen boven mijn foundation en concealer. Kortom, het is een handige en veelzijdige kwast om in je collectie te hebben.

 

 

De haartjes staan dicht op elkaar zodat de kwast toch stevig genoeg is om je product precies op je gezicht aan te brengen. Toch zijn de haartjes super zacht en is deze kwast erg aangenaam om te gebruiken.

 

 

 

 

Ook voor deze kwast betaal je €8. Deze kan je hier vinden.

 

Naast deze kwasten kocht ik ook een Blending Sponge, een dupe voor de beautyblender. Deze heeft niet dezelfde vorm als een beautyblender, maar ik was nieuwsgierig of deze ook zo fijn werkte, voor minder geld. 

 

 

 

Ik moet zeggen, toen ik heb voor de eerste keer vastnam dacht ik "wat hard is deze spons', maar éénmaal je de spons natmaakt is dit niet het geval meer. Toch is hij niet zo zacht en kneedbaar als de beautyblender, maar voor meiden die met makeup willen beginnen is dit zeker een goed budgetspons, al ga ik dan liever voor die van Real Techniques.

 

 

 

 

Ik ga hem wel gebruiken, maar koop hem niet meer opnieuw. De beautyblender blijft mijn favoriet!

Deze spons kost €6,80, wat veel is voor dit product. Zeker voor de mindere werking. Voor €19,95 heb je een echte beautyblender, die van Real Techniques €7,99. Dan ga je beter voor één van deze!

 

Mocht je hem toch willen proberen, dan kan je deze hier vinden. De kwasten vindt ik erg fijn werken, maar wel nog wat aan de dure kant. Maar ik kan je ze alsnog aanraden als je op zoekt bent naar wat goedkopere kwasten die nog degelijk van kwaliteit zijn.

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Mariëlle Markgraaff (maandag, 11 april 2016 16:30)

  Ik vind de kwasten van ELF super fijn en vind ze de prijs eigenlijk wel waard!

 • #2

  Jamey (maandag, 11 april 2016 16:50)

  Wat een mooie kwasten, lijken me erg fijn!

 • #3

  Saraya (maandag, 11 april 2016 19:34)

  Mooie kwasten, ik heb eens een kwast gehad van Elf en ik was er niet zo tevreden over. Maar deze kwasten zien er goed uit :)
  X

 • #4

  Kimberley Leys (maandag, 11 april 2016 20:39)

  Deze kwasten zijn idd erg fijn! @Jamey en @Mariëlle :)
  @Saraya Ze mochten van mij toch ietsje goedkoper geweest zijn ;)