Makeup Geek x Manny MUA - Oogschaduw palette

Makeup Geek is een merk dat momenteel heel erg populair is in beautyland. Dit merk is vooral heel erg bekend geworden door hun oogschaduw. Voor wie dit merk kent, zal het je zeker wel al opgevallen zijn hoe gepigmenteerd deze oogschaduws wel zijn. 

 

Ik wou al een tijdje een aantal van deze oogschaduwkleuren bestellen (te koop bij Beautybay), maar ik wachtte steeds af tot ik nog een aantal producten moest bestellen, kwestie van verzendkosten.

 

Maar toen ik op facebook zag dat er iemand een ongebruikte palette van Makeup Geek verkocht en het de kleurtjes had die ik het meest gebruik, besloot ik hem van haar over te kopen! En het beste? Het is niet zomaar een palette! Deze palette is een samenwerking tussen Makeup Geek en Manny MUA, een bekende Youtuber en Makeup artist!

 

Deze palette is een Limited Edition en vrij lastig te verkrijgen aangezien deze in no time was uitverkocht! Toch wil ik hem vandaag even aan jullie laten zien! Al was het maar om de pigmentatie van de kleurtjes te tonen! Drie van de negen kleurtjes zijn permanent en zijn ook meteen de favorieten van Manny MUA! Ik zet ze hier verder in het artikel er even bij! De overige 6 kleurtjes zijn nieuwe kleuren en ook exclusief voor dit palette ontworpen.

 

 

 

De palette komt in een prachtige kartonnen verpakking met een prachtige holografische print met een maan en sterretjes en natuurlijk ook de naam van de persoon waar ze de samenwerking tot stand hebben gebracht.

 

 

Op de achterzijde van de kartonnen verpakking zie je ook een foto van Manny MUA, wel handig, zo heb je meteen een link met de persoon en herken je de persoon misschien sneller dan alleen maar de naam.

 

 

 

Wanneer ik de kartonnen verpakking openmaak, komt deze prachtige palette tevoorschijn... De print is leuk, de kleur is geslaagd, kortom een erg leuke palette qua vormgeving! Aan de achterzijde van de palette vindt je de namen van de kleurtjes op dezelfde hoogte zoals ze in de palette zitten. Aan de binnenzijde staan de namen niet.

 

 

Wanneer ik de palette openmaak valt meteen de grote spiegel op! Heel erg handig wanneer je deze meeneemt ergens onderweg! 

 

Er zitten in totaal 9 verschillende kleurtjes in de palette. Je vindt zowel matte, shimmer en foiled (erg gepigmenteerd) oogschaduwkleuren in deze palette. De matte kleuren zijn niet zo heel gepigmenteerd als de andere texturen maar zijn absoluut wel genoeg om een mooie ooglook mee te maken. Ik zet onder volgende foto de namen van de kleurtjes er even bij en welke er permanent (Vast) zijn!

 

 

Rij 1.  Artemis / Beaches & Cream (Vast) / Luna

 

Rij 2.  Cosmopolitan (Vast) / Sora / Frappe (Vast)

 

Rij 3.  Insomnia / Mars / Aphrodite 

 

 

Ik heb ook van alle kleurtjes swatches gemaakt om aan jullie te tonen.

 

Rij 1.  Artemis / Beaches & Cream (Vast) / Luna

 

De kleur Artemis is een lichte gele/champagne kleur met warme ondertonen en een frosted finishBeaches & cream is een zachte peachy/beige kleurtje met warme ondertonen en een matte finish. De kleur Luna is dan weer een zachte, medium bronze met warme ondertonen en een metallic finish.

 

 Rij 2.  Cosmopolitan (Vast) / Sora / Frappe (Vast)

 

 

Cosmopolitan is een medium koraal/oranje met warme ondertonen en een frosted, gouden shimmer

Sora is een zachte, medium bruine kleur met oranje tinten en warme ondertoon met matte finishFrappe is een ingetogen medium/donkerbruin met subtiele warme ondertonen en meestal matte finish.

 

Rij 3.  Insomnia / Mars / Aphrodite 

 

Insomnia is een intense warme rood/bruine kleur met blauwe sheen en metallic finish! Prachtige en unieke kleur. De kleur Mars is een donkere kersenrood met koele ondertonen en matte finish.

Als laatste hebben we ook nog de kleur Aphrodite, een donkere taupe/bruine kleur met subtiele, warmere ondertonen en meestal matte finish. 

 

Dit waren alle kleurtjes! Het is een prachtige palette en jammer genoeg is dit een Limited Editie! Als je nog eentje kan bemachtigen (enkel online via de makeupgeek site of via derden) Sla dan zeker je slag want deze is het zeker meer dan waard! 

 

De richtprijs is $42 op de site (ongeveer €37) maar nu deze zo populair en limited is, verkopen ze soms voor heel wat geld! Kijk dus goed uit en hou rekening met verzend en douanekosten (buitenland)

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0