Kiko - Colour Click Lipstick 01

Tijdens de paasvakantie ben ik met mijn vriend een weekje naar Nederland geweest om wat verschillende dingen te doen, waaronder shoppen! Wanneer ik in Utrecht was, zag ik dat ze daar een Kiko winkel hadden! Ik ben er namelijk nog nooit naartoe geweest en was meteen enthousiast toen ik zag dat er daar eentje gevestigd is! 

 

Ik kocht een aantal producten waaronder deze lipstick. Deze heet de Kiko - Colour Click Lipstick in de kleur 01. Jammer genoeg hebben de producten bij Kiko geen namen maar nummers. Bij elke lipstick is er ook een bijpassende lipliner verkrijgbaar, maar die heb ik er niet bijgekocht.

 

De lipstick komt in een leuke kartonnen verpakking in een wit/roze kleur en een reliëf in het doosje, precies of er verf op het doosje is geknoeid. Leuk voor de verandering!

 

 Wanneer ik de lipstick uit de kartonnen verpakking haal komt deze leuke witte huls tevoorschijn. Eindelijk eens iets anders dan steeds die saaie, zwarte verpakkingen.

 

 

Ook de vorm van de lipstick is niet volledig rond. De lipstick loopt langs één zijde op een punt. Het is eens iets anders!

 

 

 

Wat er nog leuker is aan de verpakking is het kliksysteem. Je moet namelijk de lipstick uit de huls klikken, vandaar ook de naam Click lipstick! 

 

 

Wanneer je één maal op de onderkant klikt, komt de lipstick tevoorschijn. Leuk!

 

 

Zo ziet de lipstick eruit wanneer hij uit de huls is.

 

 

Ik koos een mooie roze kleur uit, die gebruik ik ook het meeste uit mijn collectie. Hij is niet te licht, maar ook niet te donker. Een perfecte roze kleur die iedereen mooi staat!

 

 

 

Op mijn arm geswatched ziet deze er zo uit...

 

 

 

De lipstick is zijdezacht van textuur en voelt boterzacht aan op de lippen. Je kan hem makkelijk aanbrengen en voelt prettig aan. Wanneer je hem hebt aangebracht geeft hij een mooie glans aan je lippen. 

 

Wanneer je last hebt van velletjes op je lippen scrub je best van tevoren even je lippen want deze lipstick accentueert de velletjes wel. Let daar dus mee op! Ze blijven best een tijdje op je lippen zitten, maar na een maaltijd beginnen ze wel te vervagen. Je zal deze wel moeten bij werken door de dag heen.

 

 

 

Voor de rest ben ik erg tevreden over deze lipstick. Het is een prachtig lentekleurtje die ik zeker en vast veel zal dragen! 

 

Deze lipstick bevat 3,5g aan product en €6,90, lekker budget proof! Wanneer je bij een Kiko counter passeert moet je zeker en vast even binnenspringen! Wat zijn jullie favoriete producten van Kiko?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 2
 • #1

  Saraya (woensdag, 06 april 2016 18:31)

  Oehh..mooi kleurtje, Kiko is zo fijn merk :)
  X

 • #2

  Kimberley Leys (woensdag, 06 april 2016 18:35)

  @Saraya Dank je! Ja ik ben aangenaam verrast door Kiko! Het is de eerste keer dat ik kennismaakte met de winkel en de producten en ik ben heel erg enthousiast over dit merk! X :)