Moschino - Fresh Couture - eau de toilette

Deze eau de toilette van Moschino staat al op mijn verlanglijstje van de moment dat er aangekondigd was dat ze deze zouden lanceren. Deze heet de Fresh Couture. Ook al had ik hem nog niet geroken, ik moest en zou deze in huis halen! Waarom? Omwille van het flesje! Want zeg nou zelf, hoe leuk ziet deze eruit! Ik denk dat dit tot nu toe de leukste verpakking is op gebied van parfumflesjes. En natuurlijk kon ik deze niet laten liggen aangezien ik huishoudhulp ben van beroep.

 

Misschien een beetje stom om deze te kopen vanwege de verpakking, maar ik was al snel enthousiast toen ik las dat deze werd omschreven als een citrusgeur! Dit zijn namelijk mijn favoriete geuren, zoals Cool water van Davidoff en Dolce & Gabanna - light blue. Het is dan ook een 'waterige' geur. 

 

Het doosje zit omwikkelt door een kartonnen verpakking met op de voorzijde al een afbeelding van het product. Lekker simpel.

 

 

 

 Wanneer ik de kartonnen verpakking eraf haal komt dit mooie witte doosje tevoorschijn dat er al een heel stuk chiquer uitziet dan het kartonnen omhulsel. Het doosje is wit met de merknaam in zwarte letters en heeft onderaan een gouden rand, waar het doosje opengaat. Heel erg mooi!

 

 

Wanneer we ook dit doosje openmaken, komt het leuke flesje tevoorschijn! 

 

 

Bij het flesje zit er een klein briefje om aan te tonen dat je de dop er moet aftrekken vooraleer je deze gebruikt! Het flesje ziet er misschien uit als een spray, maar dat is het jammer genoeg niet. De dop is er enkel voor de sier en niet om te gebruiken. Jammer dat ze dit niet hebben bedacht. Het zou namelijk nog leuker geweest zijn!

 

 

 

Ook leuk aan deze verpakking is dat je het flesje stabiel in de onderkant van het doosje kan laten staan zodat hij niet omvalt.

 

 

De geur wordt omschreven als volgt...

 

Een verrassend en ironisch parfum dat met frisse en vrolijke accenten speelt, en een verleidelijke vrouwelijkheid bevat. De sprankelende en onweerstaanbare topnoten, bestaande uit een helder mandarijn- en bergamotakkoord, worden verrijkt met het intense en exotische karakter van ylang-ylang. Het fruitige en uitnodigende accent van frambozen voegt een kleurrijk en amusant contrast toe aan het bloemige hart, dat bestaat uit een elegant en fluweelachtig akkoord van witte pioenroezen en osmanthus. De basisnoten benadrukken het verfijnde en moderne karakter van het parfum dankzij een sprankelend en sensueel spoor van lichte houtsoorten, witte patchouli en ambroxan. 

 

 

Benieuwd naar de noten? 

 

Topnoten Mandarijn, bergamot en ylang-ylang

Hartnoten Framboos, witte pioenrozen en osmanthus

Basisnoten Lichte houtsoorten, witte patchouli en ambroxan

 

Heb je dus zin in een nieuw en leuk lentegeurtje en hou je van frisse, waterige geuren? Dan is deze zeker iets voor jou! 

 

Er zijn 3 verschillende grootes van flesjes verkrijgbaar!

 

30ml - €39,95

50ml - €59,95

100ml - €79,95

 

Wat vinden jullie van deze nieuwe hype? Dit product kan je vinden bij elke parfumerie zoals Ici paris XL en Douglas (Nederland) en deze ligt vanaf nu in de winkels!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Saraya (maandag, 04 april 2016 20:10)

  Ik vind het flesje er zo bijzonder uitzien, ik ben benieuwd naar de geur :)
  X

 • #2

  Kimberley Leys (maandag, 04 april 2016 20:56)

  @Saraya Leuk he! :) Je moet hem zeker even ruiken! Ruikt super lekker! x