Elf - Need it Nude - oogschaduwpalette

Het merk Elf (Eyes Lips Face) heeft alweer enkele nieuwe spulletjes aan hun assortiment toegevoegd, waaronder enkele kwasten, lipproducten en natuurlijk ook verschillende palettes. Ik heb een bestelling geplaatst op hun webshop en kocht een aantal van deze productjes om te testen. Eén daarvan laat ik vandaag aan jullie zien. Deze heet de Elf - Need it nude oogschaduw palette.

 

Als jullie al eerder producten van dit merk hebben gekocht dan weten jullie alvast wel dat hun producten standaard in een matzwarte kartonnen verpakking komen.

 

 

 

Ook de naam van het product staat steeds op de voorzijde van de verpakking.

 

 

 

Wanneer ik de palette uit de kartonnen verpakking haal, komt er ook een matzwarte palette tevoorschijn. Alle producten van Elf komen in een standaard zwarte verpakking met de merknaam en naam van het product in witte letters. Niet veel speciaals te bespeuren.

 

 

 

 

De palette zelf is erg stevig en klikt heel goed dicht. Fijn als een budgetproduct toch een kwalitatief goede verpakking biedt. Ook zit er een spiegel in het deksel van de palette. Altijd handig als je onderweg een spiegel bij de hand hebt.

 

 

In totaal komen er 10 verschillende kleurtjes in deze palette. Er zitten zowel lichte tinten als donkere tinten in het doosje. Je kan er dus zowel een look voor overdag als een avondlook mee maken. 

 

Van de 10 kleuren zijn er 4 mat. Ook zit er 1 kleur in die een gouden shimmer heeft. De 5 overige kleurtjes hebben allemaal een metallic finish.

 

Voor diegene die benieuwd zijn naar de ingrediënten:

Ingredients: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Boron Nitride, Silica, Dimethicone, Tridecyl Trimellitate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742), Red 40 Lake (CI 16035)

 

 

Ik was aangenaam verrast wanneer ik de kleurtjes op mijn arm swatchte. Wat een pigment hebben ze voor een budgetproduct! De matte kleurtjes hebben niet zoveel pigmentatie. Vooral de 1ste en 4de kleur is niet zo heel zichtbaar, maar alsnog valt er mee te werken.

 

De kleurtjes met de metallic finishes daarentegen hebben heel wat meer pigmentatie. Alle kleurtjes passen goed bij elkaar en blenden ook makkelijk. Wat mij erg opvalt is dat er geen enkele kleur fallout heeft! En dit voor een budgetproduct. Ook zijn de kleurtjes super zacht van textuur.

 

De kleurtjes hebben jammer genoeg geen namen, deze kan ik dus niet meegeven aan jullie...

 

 

 

 

 

Er zijn nog 2 andere varianten verkrijgbaar naast deze palette. Een Everyday Smokey palletje en een Mad for matte palletje (allemaal matte kleuren). Dit palletje kostte €12 en is hier beschikbaar. 

 

Een leuk starters palletje als je het mij vraagt! 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 0