Zoeva - En Taupe Palette

Zoeva heeft al een aantal palettes op de markt gebracht en ze komen steeds in sneltempo met een nieuwe variant uit. Onlangs hebben ze er weer eentje gelanceerd met de naam En Taupe, een verzameling met mooie taupe kleuren. 

 

Net als alle andere voorgaande palettes uit hun reeks, heeft ook deze palette een kartonnen verpakking. Ze zijn heel erg licht in gewicht en zien er ook steeds mooi uit, maar deze palettes gaan zeer snel stuk als je ze veel meeneemt aangezien ze van karton zijn gemaakt. 

 

 

 

De palette heeft ook deze keer een prachtige vormgeving. Je zou deze palettes haast verzamelen voor de verpakking alleen! Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van de palette zie je hetzelfde ontwerp terug.

 

 

 

De palette bevat in totaal 10 verschillende oogschaduwkleurtjes en deze keer zijn ze allemaal geïnspireerd door de kleur Taupe. In deze palette zit er dus een verzameling van koele kleuren die allemaal perfect met elkaar te combineren zijn. Hou je niet zo van koele kleuren, dan sla je deze palette beter over.

 

De namen van de kleuren hebben allemaal met het maken van kleding en stoffen te zien. Leuk bedacht!

 

 

Het enige nadeel aan deze palettes vind ik de pans zelf. Wanneer je de kleurtjes gebruikt komt de kleur op de palette zelf terecht aangezien de kleurtje een lichte fallout kunnen hebben. Zoals je hieronder kan zien wordt het na een tijdje een enorme knoeiboel. Ik kreeg bij gebruik van een matte kleur product op mijn kledij.

 

 

 

De matte kleuren uit deze palette zijn heel goed gepigmenteerd, maar dit zijn ook de kleuren die het meeste fallout hebben. Jammer, maar dit is het geval bij heel veel mate kleuren van diverse merken. 

 

De metallic kleuren uit de palette hebben ook een enorm goede pigmentatie, maar deze hebben gelukkig geen last van fallout!

 

Laten we de swatches even van dichtbij bekijken.

 

De bovenste rij kleurtjes uit de palette zijn lichte, koele kleurtjes. De kleur Stitch by stitch heeft enorm veel fallout en is ook de minst gepigmenteerde kleur. De kleur Handmade heeft een duochrome finish, je ziet duidelijk die gouden glans terug in de roze kleur. 

 

Stitch bij Stitch/ Handmade/ Gallary/ Hour by hour/ Old Master

 

 

De tweede rij uit de palette heeft wat meer donkere kleurtjes. Spun pearl is ook nog een koele en lichte kleur die heel goed bij de eerste rij past. De kleuren Outline en Wrapped in silk zijn prachtige metallic kleuren.

 

Spun Pearl/ Sheers & voiles/ Outline/ Wrapped in silk/ Exquisite

 

De kleurtjes blenden erg goed met elkaar en zien er ook erg mooi uit als je ze aanbrengt op je oogleden. Dit is een erg mooie palette voor deze lente aangezien er mooie, lichte kleurtjes inzitten. Jammer van de fallout bij hun matte kleuren, maar daar valt mee te werken. Goed je kwast aftikken dus. Voor de rest is dit een erg fijne palette met veel pigmentatie, een zachte textuur en lange houdbaarheid! Ik kan deze zeker aanraden!

 

Ik kocht mijn palette via de webshop van Zoeva zelf en betaalde €17,50 wat helemaal niet veel is want je krijgt er in totaal 15gr aan product voor! 

 

Hebben jullie deze palette al in huis?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Mariska (vrijdag, 25 maart 2016 15:41)

    Echt een prachtig palette, het design ook! De swatches zijn super mooi :D

  • #2

    Kimberley leys (vrijdag, 25 maart 2016 21:12)

    @mariska dank je wel :) het is idd een mooie palette x