I Heart Makeup - Ur the best thing palette

Laatst moest ik even de stad in om een aantal spulletjes te halen. Ook ging ik langs bij de Kruidvat in de buurt en daar zag ik dat ze enkele spulletjes verkochten van het merk I Heart Make-up, een zusje van Makeup Revolution.

 

Tussen de spulletjes ging mijn aandacht naar deze opvallende paarse verpakking. In deze verpakking zit namelijk een make-up palette met de naam Ur The Best Thing palette. Natuurlijk kon ik deze niet laten liggen en nam ik hem mee naar huis om te testen. 

 

 

 

Wanneer ik de opvallende kartonnen verpakking verwijder, komt er een blinkend zwarte verpakking tevoorschijn met fluoroze letters erop. Het lettertype lijkt net op zulke lichtreclames die ze in winkels durven ophangen. 

 

Jammer genoeg zal deze palette niet lang mooi blijven want deze staat binnenkort vol met krassen en deze trekt enorm veel stof aan. Palettes zoals deze houden het nooit lang vol om zo mooi te blijven. Ook krijg je 2 kleine dubbelzijdige sponsapplicators in de palette erbij. Deze gebruik ik nooit, maar voor diegene die ze wel gebruikt is het handig. 

 

Natuurlijk mocht een grote spiegel bij deze palette ook niet ontbreken. Erg handig voor onderweg.

 

 

 

Wanneer ik de palette openmaak, krijg je enorm veel vakjes te zien. Bovenaan zie je 10 vakjes die wat groter zijn dan de onderste. Dit zijn de matte kleuren die in de palette zitten. Bij de matte kleurtjes zie je vooral heel veel lichte kleuren terug. De 2 rechtse kleurtjes hebben toch een wat donkerdere kleur. Er zit een mooie afwisseling in de matte kleuren, maar er mocht toch een iets donkerdere bruine kleur tussen gezeten hebben.

 

De onderste 2 rijen hebben in totaal 22 kleurtjes met een glans of een metallic finish. De onderste vakjes zijn voor mij een beetje aan de kleine kant. Deze mochten net zoals de grotere vakjes ingedeeld geweest zijn. 

 

 

Wanneer ik enkele kleuren swatch, zowel matte kleuren als kleuren met een lichte glans of metallic finish merk ik op dat deze erg goed van kwaliteit zijn. Ook de matte kleuren doen het erg goed qua pigmentatie.

 

Ook heeft geen enkele kleur fallout gegeven tijdens het swatchen, wat erg aangenaam is. Opnieuw hebben de matte kleuren hier geen last van. 

 

 

De kleurtjes hebben een fluweelzachte textuur, vooral de matte kleuren en de kleuren met metallic finish. De pigmentatie is geweldig goed bij alle finishes en ze hebben geen fallout. Kortom, een heel erg fijne palette! De kleurtjes zijn ook prima met elkaar te blenden.

 

 

Het beste aan dit alles is de prijs! Want deze palette heeft een mooie prijs van €9,99! Een leuk en handig palette om te hebben. Deze palette is te koop bij Kruidvat filialen die dit merk verkopen! of online.

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Mariëlle (maandag, 21 maart 2016 18:32)

  Het is echt een mooi palette zeg, heel tof dit!

 • #2

  Linda (maandag, 21 maart 2016 18:58)

  Wow! Deze ziet er ook zo mooi uit! -x-

 • #3

  Tania (dinsdag, 22 maart 2016 16:52)

  Mooi palette. De pigmentatie ziet er super uit

 • #4

  Kimberley Leys (dinsdag, 22 maart 2016 21:08)

  Ja! Het is echt een leuke en goed gepigmenteerde budget palette! xx