Catrice - Blush Artist Palettes 010 en 020

Catrice heeft heel wat nieuwe producten aan hun vaste assortiment toegevoegd, waaronder deze Blush Artist Shading Palettes. Er zijn in totaal 3 verschillende variaties beschikbaar, waarvan ik er 2 kocht. Ik haalde de kleurtjes 010 BronzEclat en 020 CorAll I Need

 

Elke palette bevat 3 verschillende kleurtjes, keuze genoeg! 

 

 

 

 De palletjes hebben een doorzichtige verpakking en zijn heel stevig. De doosjes sluiten goed af met een duidelijke klik zodat je weet dat ze goed dicht zijn.

 

010 BronzEclat

 

 

Het eerste palletje heeft op het eerste zicht een warme bronskleur, een perzikkleurige blush en een champagnekleurige highlighter. De bronzer is mat, de blush en highlighter hebben een lichte, gouden shimmer. 

 

 

Wanneer ik de kleurtjes swatch merk ik op dat de bronzer en blush heel erg zacht zijn in textuur. De highlighter heeft een ietwat grovere textuur. Wanneer ik de producten swatch op mijn arm merk ik ook dat ze absoluut geen fallout geven.

 

 

De blush en highlighter zijn erg mooi van kleur en geven een prachtige glans wanneer je deze samen gebruikt. Jammer genoeg heeft de bronzer kleur een roodbruine kleur. Ik kan deze niet echt aanraden om te gebruiken om te contouren, want daar is deze kleur echt niet voor. Ook als blush is dit niet echt een kleur dat ik snel zou gebruiken aangezien deze te donker is. Zeker voor meiden met een lichte huidskleur.

 

 

020 CorAll I Need

 

Het tweede doosje is meer een verzameling van enkel blushes. De derde kleur kan aanzien worden als een highlighter, maar je kan hem ook als blush gebruiken, wat je zelf wilt. Hier is er geen enkele contour kleur te bespeuren.

 

 

De donkerste kleur is een roze/berry kleur en bevat een fijne gouden shimmer. De middelste kleur is een mooie koraalkleur en is mat, wanneer ik deze swatch komt er niet al te veel pigmentatie los.

De laatste kleur heeft een mooie perzikkleur, ook met een lichte gouden shimmer.

 

 

 

Dit is echt een zomers palletje! De middelste kleur kan een lichte fallout geven, de andere kleurtjes hebben dit niet!

 

 

 

Voor budget productjes hebben ze een zeer goede kwaliteit aangezien ze bijna geen fallout hebben. Het leuke is dat ze 3 palletjes hebben waaruit je kan kiezen. Deze palletjes kosten €4,99 per stuk

 

Probeer deze zeker even uit als je wat frisse kleurtjes wilt toevoegen aan je collectie. Voor de lente/zomer is 020 en 030 een leuke optie! 

 

Deze zijn nu te koop bij Kruidvat en Trekpleister (Nederland).

 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jamey Herben (vrijdag, 18 maart 2016 16:48)


    Wat een pigmenten zeg! ziet er goed uit!