Too Faced - Chocolate Bon Bons Palette

Zoals jullie wel al weten is Too Faced één van mijn favoriete merken op gebied van make-up. Als jullie dit merk kennen kan je alvast wel raden wat de reden is. Dit merk heeft de prachtigste verpakkingen ooit! En dan overdrijf ik nog niet eens. Ik werd er alvast erg hebberig van en kocht hem meteen.

 

Keer voor keer slaagt Too Faced erin om ons verliefd te worden met de verpakkingen en dan hoef je nog niet eens de binnenkant gezien te hebben om te weten dat het een prachtig product zal zijn.

 

Het laatste product dat ze op de markt hebben gebracht heet de Too Faced - Chocolate Bon Bons palette en deze is nu al populair onder de make-up liefhebbers. Ze brachten eerder al twee soortgelijke palettes uit onder de naam Chocolate bar palette, die ik eerder al reviewde (hier) en de Semi-Sweet Chocolate Bar palette (die ik niet in mijn bezit heb).Vandaag laat ik jullie deze nieuwe Chocolate Bon Bons palette zien!

 

Wanneer je de kartonnen verpakking voor het eerst zien en het merk niet kent, zou je al snel denken dat er een reep chocolade in het doosje zit. Zo ziet de buitenste verpakking er dus uit, als een reep chocolade. Je zou er haast zin in krijgen!

 

 

Wanneer ik de verpakking open, komt deze prachtige, roze palette tevoorschijn. Schattig, roze en Too Faced is alvast een combinatie dat niet meer stuk kan! Op de bovenzijde zit er een hartjesreliëf in de palette. Net zoals de vorige palettes is ook deze van metaal. Ze zijn erg stevig en hebben een stevige magnetische sluiting zodat er zeker niks uit de palette kan vallen.

 

Mannen die een leuk cadeau zoeken voor hun vriendin zullen hier zeker en vast niks verkeerd mee kunnen doen.

 

 

Mooi gedetailleerd...

 

 

Wanneer ik de palette open doe valt meteen de grote spiegel op. Ook die is rijkelijk versierd met hartjes en het logo, wederom in een roze kleur. Hoe kan het ook anders!

 

De palette bevat in totaal 16 verschillende oogschaduwkleuren, variërend van een matte textuur naar shimmer. Van deze kleuren zitten er 14 kleuren in een hartjespan, de overige 2 in een rechthoekige vorm, dit zijn de 2 highlighters uit de palette. Ook zit er een grote variatie aan kleuren in de palette. Je hebt zowel de lichte kleuren als overgangskleuren en donkere kleuren! Je kan heel wat kanten uit met deze palette.

 

De meerderheid van de kleuren zijn zachte tinten zoals lichtgrijs en lichtroze en aardetinten. Ook zitten er enkele kleurtjes in die wat feller ogen zoals de felroze kleur. 

 

Net zoals de vorige chocolate palettes, ruikt ook deze heerlijk naar chocolade. Dit komt doordat deze oogschaduwen vervaardigt zijn met echte cacao poeder! 

 

 

Zo ziet de bovenkant van de palette eruit... Met een handige spiegel voor onderweg!

 

 

Hieronder zie je alle kleurtjes in de palette...

 

 

Ik zet er ook even een close-up bij met de namen voor jullie hieronder. Dit is de linkerzijde uit de palette...

 

 

En dit de rechter helft. Zoals je kan zien zijn het één voor één prachtige kleurtjes.

 

 

 

De pigmentatie van deze kleuren zijn geweldig! Zoals ik gewend ben van Too Faced zijn deze kleurtjes enorm gepigmenteerd, hebben ze prachtige kleuren en brengen ze makkelijk aan. Ook houden ze de hele dag goed. Sommige kleurtjes durven een lichte fallout geven, en andere kleuren dan weer niet. In het algemeen is dit een prima palette. 

 

Ook heb ik enkele swatches voor jullie hieronder. Links de metallic highlighter in de kleur 'Satin Sheets', recht een matte highlighter met de naam 'Divinity' die een lichte fallout heeft.

 

 

Ook heb ik enkele andere kleurtjes geswatched om jullie te laten zien wat voor pigmentatie deze kleurtjes wel hebben.

 

Van links naar recht hebben we: 'Café au lait', 'Sprinkles', 'Cotton Candy', 'Totally Fetch', 'Malted', 'Black Currant' en 'Molasses Chip'.

 

 

Ik ben alvast heel erg blij met deze aankoop en kan deze zeker en vast aan iedereen aanraden. Prijzig is hij zeker en vast. Ik betaalde €72,95 via Usa-shop.nl. Het kan goedkoper via de franse Sephora, daar betaal je €44 maar natuurlijk betaal je er ook nog verzendkosten enz. bij. Ik had de mijne na 1 dag al thuis en dit vanuit Nederland (ik woon in België). Ik kan deze website trouwens iedereen aanbevelen die snel producten uit Amerika wil kopen. Je betaald meer maar je hebt ze erg snel in huis en de eigenaresse is supervriendelijk en stipt! 

 

Hebben jullie deze palette al in huis of staat deze nog op jullie verlanglijstje?

 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Saraya (woensdag, 16 maart 2016 20:29)

    Oehhh..wat een mooie snoeperige Palette!
    X