Max & More - Eyeshadow Absolute Nudes Palette 

Ik schreef eerder al een blogpost over 3 Max & More palettes. Dit merk is het huismerk van de Action en je kan dit merk dus enkel in deze winkel vinden. Dit artikel kan je hier vinden. Nu zag ik in de rekken opnieuw een andere palette die ik nog niet heb geprobeerd. Aangezien ik heel erg nieuwsgierig ben naar nieuwe budgetproducten heb ik deze meegenomen naar huis om ook te testen.

 

Deze palette heet de Eyeshadow Absolute Nudes Palette. Laten we hem eens van dichterbij bekijken want ik ben alvast erg benieuwd naar de kwaliteit!

 

De buitenkant van de verpakking is niet erg speciaal. Een simpele zwarte kartonnen verpakking met het logo en de naam van de palette erop.

 

 

 

Ook de palette zelf heeft dezelfde verpakking wanneer je het karton verwijderd. Natuurlijk mag je niet teveel verwachten van een budgetproduct. Al moet ik zeggen dat de kartonnen verpakking best stevig is en een magnetische sluiting heeft, wat altijd handig is voor onderweg.

 

 

De palette heeft in totaal 12 verschillende oogschaduwkleurtjes variërend van lichte kleuren naar donkere kleuren waarmee je zowel een neutrale look als en smokey eye mee kan maken. Wat mij wel opvalt is dat er in deze palette geen zwarte kleur zit, wat bij de meeste palettes van andere merken wel het geval is.

 

Er zitten in totaal maar 2 matte kleuren in de palette, de overige kleuren variëren van lichte shimmer naar metallic. Een mooie afwisseling.

 

Zoals je kan zien heeft deze palette geen spiegel, maar wel krijg je er 2 dubbelzijdige sponsapplicators bij. Ik gebruik deze nooit en gooi deze altijd meteen weg. Voor mij is dit rommel, ik gebruik liever mijn eigen kwasten.

 

 

Alle kleurtjes in deze palette hebben een naam, die voorgedrukt staat op een plastic folie die bovenop de kleurtjes ligt. Ik had de namen liever op de palette gedrukt gezien, aangezien zo een plastic folie snel verloren gaat en erg onpraktisch is voor onderweg.

 

 

Hieronder zie je de kleurtjes beter van dichterbij...

 

 

 

 

Wanneer ik de oogschaduw swatch merk ik vooral op dat geen enkele kleur fallout heeft, wat heel wat zegt. Ik heb duurdere palettes in mijn collectie die je niet eens mag aanraken met je vinger of ze brokkelen af. Bij deze is dit zeker niet het geval!

 

Zoals je kan zien hieronder zijn de kleurtjes degelijk gepigmenteerd. Ook zijn ze redelijk zacht van textuur. Je kan deze kleurtjes perfect opbouwen qua intensiteit door een aantal laagjes over elkaar aan te brengen. Wanneer je de lichte kleurtjes aanbrengt op het ooglid zal de intensiteit wel wat minder zijn, maar voor de rest blijven de kleurtjes wel goed behouden. Meer kan ik voor de prijs niet verwachten.

 

 

 

Zoek je dus een leuke budget oogschaduw palette om mee te experimenteren? Dan kan ik deze zeker aanraden! Ik kocht deze palette voor maar €1,79 bij de Action! Zeker een mooie prijs voor dit product.

 

Wat vinden jullie ervan?

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 6
 • #1

  beauty-unboxing.nl (maandag, 14 maart 2016 16:59)

  wat een leuk palletje! En zeker voor die prijs!

 • #2

  Kimberley Leys (maandag, 14 maart 2016 17:26)

  Heb nog leuke budget productjes die ik nu aan het reviewen ben die nog beter zijn ;) x

 • #3

  Saraya (maandag, 14 maart 2016 19:09)

  Mooie kleuren, een leuke Palette voor een klein prijsje! Fijne review :)
  X

 • #4

  me (maandag, 14 maart 2016 22:15)

  Ik kan hem in mijn stad niet vinden ondanks het feit dat we 3 Actions hebben.

 • #5

  Kimberley Leys (dinsdag, 15 maart 2016 14:45)

  @Me Wat raar dat je deze niet kan vinden! Ik heb ze wel al in verscheidene Action winkels gezien, mss moeten ze nog in het assortiment worden gezet. Kan je mss even vragen aan een medewerker in de winkel zelf :) x

 • #6

  Kimberley Leys (dinsdag, 15 maart 2016 14:46)

  @Saraya! Dank je wel :) Het is zeker een leuk doosje om mee te spelen :) x