Catrice - LE "Rough Luxury" - Lip oil, Lipstick & blush

De lente is er bijna en dat is te zien aan de leuke voorjaarscollecties van verschillende beauty merken die in de winkels al volop in de schappen worden gelegd. Maar ik heb nog een aantal winterse productjes om aan jullie te laten zien van de Catrice - LE "Rough Luxury" collectie. Aangezien deze sinds februari in de schappen ligt wordt deze nog aanzien als wintercollectie. 

 

Ik kocht uit deze collectie slechts 3 productjes. Vroeger zou ik steeds de volledige collecties kopen, maar ik ben daar een beetje vanaf gestapt aangezien ik toch nooit alles gebruik. Nu koop ik enkel nog wat ik echt wil proberen en ga gebruiken.

 

 

 

 Als eerste kocht ik de blush uit de collectie. Deze heet de Gradation Blush en heeft de naam C01 Aurora Polaris. Deze blush heeft een ombre effect en loopt dus van een hele lichtroze kleur over naar een wat oudroze kleur. 

 

 

 

Zoals je kan zien heeft deze blush een leuk patroontje. Het doet mij een beetje denken aan een spiegel dat in stukken is gebroken en aan een diamant. Het is zeker en vast de parel uit de collectie.

 

Het leuke aan deze blush is de veelzijdigheid. Je kan ofwel de lichte of donkere kleur apart gebruiken, maar je kan ook de kleurtjes mengen voor een leuk effect.

 

 

Wanneer ik de blush voor de eerste keer swatchte, merkte ik ook meteen op dat deze aanvoelt als fluweel. Als je hem aanbrengt zie je die mooie glans terug die deze blush heeft. Een erg mooi budgetproduct! 

 

Wanneer je hem gebruikt met een kwast moet je wel opletten, want dit product durft fallout geven! Druk je kwast niet te hard in de blush en tik goed af.

 

 

Deze blush kost €3,99 en is zeker en vast een aanrader!

 

Het tweede product dat ik meenam naar huis is deze Lip oil met de naam C01 Cozy Cashmere.

Aangezien ik heel veel last heb van droge lippen, zeker in de het winterseizoen, heb ik steeds een lippenbalsem bij de hand maar meestal is dit ook niet genoeg. 

 

Toen ik zag dat Catrice in deze collectie met een lip oil kwam, was ik heel erg benieuwd om deze te testen. Dit product bevat namelijk amandelolie, wat altijd een pluspunt is! Het verzorgt namelijk erg goed je lippen!

 

 

Deze tube bevat 15ml aan product en is redelijk groot. De applicator is erg handig want het verspreidt het product erg goed op je lippen, maar let op dat je niet te hard knijpt in de tube! De applicator heef namelijk een gaatje waar het product uitkomt, maar als je te hard drukt, komt er teveel product uit.

 

 

Het product zelf heeft een nude kleurig tintje, op de lippen is deze gewoon transparant.

 

 

Deze voelt aangenaam op de lippen en glanst heel erg. Wanneer je de glans ziet, zou je denken dat dit product erg kleeft, maar dit is absoluut niet het geval. Ook voedt het heel goed je lippen. Ik heb niet veel last meer van droge lippen sinds ik dit product gebruik. 

 

 

Het is zeker en vast een aangenaam product als je ook veel last hebt van droge lippen en velletjes! Deze lip oil kost €3,59 en is het meer dan waard!

 

Het laatste product waar ik nieuwsgierig naar was, zijn de lipsticks uit deze collectie. Jammer genoeg was de andere kleur uitverkocht. De kleur C01 Natural Nude lag wel nog in het schap en is zoals de naam het al verklapt, een nude kleur.

 

 

De verpakking is koel van kleur en heeft een mat shattered effect op de glimmende huls. Past goed bij het winterse thema. In de lipstick zelf staat het Catrice logo gegrift. Deze lipstick is een Luminous Lip colour, wat wil zeggen dat deze een zachte, maar goede textuur hebben. 

 

 

 

Op de achterzijde van de huls vindt je de naam van het product en de collectie terug.

 

 

Zo ziet de kleur eruit geswatched op mijn hand...

 

 

Op de lippen voelt deze erg prettig aan. De textuur is heel romig, maar heel erg gepigmenteerd is deze lipstick niet. Ook brengt deze niet erg gelijkmatig aan waardoor het er nogal raar uitziet.

 

Op onderstaande foto kan je het duidelijk op mijn bovenste lip zien. Ik zou deze niet echt opnieuw kopen mocht ik opnieuw de kans krijgen.

 

 

Deze lipsticks kosten €3,99 per stuk. Niet echt overtuigd door deze producten.

 

 

Bij sommige Kruidvat - en Etos filialen zal deze collectie waarschijnlijk nog in de schappen liggen. Mocht je deze nog in de winkel zien, haast je want de volgende collectie zal bijna in de winkels liggen! Ga dus zeker nog even in de winkels neuzen.

 

Hebben jullie iets gekocht uit deze collectie? Wat vinden jullie ervan?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Saraya (vrijdag, 11 maart 2016 20:24)

  Ik heb enkel de Blush gekocht en die is inderdaad prachtig :)
  X

 • #2

  info@simplynspecial.nl (vrijdag, 11 maart 2016 20:55)

  De blush ziet er goed uit! Die zou ik nog wel aan mijn stash willen toevoegen eigenlijk.

 • #3

  Tania (donderdag, 17 maart 2016 16:54)

  De producten zien er zo mooi uit. Jammer dat ik een spending ban heb.

 • #4

  Kimberley Leys (donderdag, 17 maart 2016 16:59)

  @Tania Dat is idd jammer! Er komen telkens zoveel mooie en leuke producten uit! Kan er ook nooit aan weerstaan!