Opgemaakt/Empties #9 

Ik heb weer een aantal producten die ik de afgelopen tijd heb opgemaakt en ik had er ook een aantal bij die niet meer veilig waren om te gebruiken die ik daarom weggooi. Benieuwd welke productjes er deze keer aan bod komen? Kijk gerust mee!

 

Laten we zoals altijd starten met de doucheproducten. Als eerste heb ik een product(en) opgemaakt van The Body Shop. Deze pot met bruisblokjes komt uit de kerstcollectie van vorig jaar en is helaas momenteel niet meer verkrijgbaar. Deze heten de Frosted plum bath fizzers. Er zaten 10 (10x30g) van deze bruisblokjes in deze pot. Ze waren aangenaam om te gebruiken en alhoewel ze niet al te groot waren, gaven ze enorm veel product in het water. Aan dit product heb ik gezien dat je helemaal geen enorme bruisbal in het water hoef te gooien om een goed product te hebben.

 

De geur is wel wat aan de sterke kant en niet iedereen zou deze graag ruiken. Ze ruiken heel anders dan de andere producten zoals de douchegel uit deze zelfde lijn. Alsnog heel fijn product!

 

 

 

Het tweede product hebben jullie misschien al voorbij zien komen in een vorig opgemaakt artikel. Deze Shower foam van de Spa Secrets lijn (Traditions of Japan) van Kruidvat eigen lijn is één van mijn favoriete doucheproducten van het moment. Deze heeft Bamboo en blue lotus in zich en ruikt heerlijk fris. Een ideale douche foam voor komende lente en zomer.

 

Je hebt maar een klein beetje nodig en deze schuimt al geweldig! Ook voelt deze super zacht aan op de huid en blijft een lange tijd nageuren. En deze is ook nog eens budgetproof!

 

 

Volgend doucheproduct is er eentje van Palmolive. Deze heet Tropical touch en ruikt heel erg naar exotische bloemen. Als je niet van een sterke bloemengeur houdt dan kan ik jullie deze afraden. Wist je trouwens dat je sommige producten van Palmolive heel goedkoop kan scoren bij Action? Deze heb ik daar trouwens ook gekocht.

 

Ook deze is heel fijn in gebruik en voelt zacht aan op de huid. Enkel de geur kan voor sommige mensen een beetje too much zijn.

 

 

Volgend product is nog een favoriet van mij geworden. Deze douchegel van Lush heeft de naam The Comforter en heeft een heerlijke geur. Deze bevat de geur van cassis! Hij lijkt een beetje op de geur Snow Fairy die helaas enkel met de kerst verkrijgbaar is. 

 

Voor een fles van 100g betaal je €8,50, een fles van 250g €16,95 en een fles van 500g €26,95. Wat aan de prijzige kant maar het is het zeker meer dan waard. Zeker als je weet dat er geen bewaarmiddelen zitten in de producten van Lush en dat ze niet op dieren zijn getest! Probeer deze zeker even uit! Je kan deze ook online bestellen! 

 

 

De laatste douchegel is er eentje van SVR en heet Lysalpha. Deze kan je verkrijgen bij de apotheek Deze reinigt en verwijdert overtollige talg. Deze 'zeep zonder zeep' bevat geen parabenen en is geschikt voor een gemengde tot vette huid. Ook deze is wel wat prijziger dan een normale douchegel want deze kost rond de €11 voor een fles van 200ml. Je kan deze gebruiken voor zowel het gezicht als het lichaam! 

 

 

Het volgende product is een body mist van Victoria's Secret met de naam Berry Kiss, een body mist met de geur van wilde framboos en praline. Ik kocht een tijdje terug een aantal van deze mists via Ebay maar je kan deze ook sinds kort vinden via Johnbeerens.com 

Deze body mists bevatten aloe vera en kalmerende kamille. Ideaal voor de zomer wanneer je huid in de zon is geweest. Ik ben blij dat ik er nog een aantal in voorraad heb. 

 

 

Nog een product dat ik opnieuw heb opgemaakt is deze Dramatically different moisturizing lotion van Clinique. Dit product werkt zo fijn voor mijn huid! Ik heb al een aantal andere moisturizers gebruikt, maar ik blijf steeds naar deze teruggrijpen. Normaal gezien koop ik steeds het flesje met het pompje, maar aangezien deze uitverkocht was in de winkel heb ik maar een tube genomen deze keer.

Ik heb er alweer eentje in voorraad liggen.

 

 

Volgend product ben ik niet zo over te spreken. Deze facewash van Nonique (een duits merk) heet Extreme energy facewash en bevat allemaal bioproducten. Deze facewash bevat aloe vera, grapefruit, enz.. allemaal gezonde ingrediënten. Deze lijn is vegan en wordt niet op dieren getest. Deze facewash zou voor alle huidtypes goed zijn.

 

Jammer genoeg kreeg ik telkens een brandende huid wanneer ik deze facewash gebruikte. Mijn huid werd rood en ik kreeg een trekkerig en warm gevoel. Raar genoeg reageerde mijn huid er niet goed op. Er zit namelijk alcohol in dit product en denk dat het ook daar wat mee te maken heeft. Dit product zal ik niet meer opnieuw kopen. Ik weet niet meer op welke webshop ik deze heb gekocht. Als ik mij niet vergis kocht ik deze ooit eens via Boozyshop, maar dit merk verkopen ze niet meer. Ik heb nog andere producten van dit merk liggen, ik ben benieuwd of deze wat zijn.

 

 

 

Ook maakte ik deze Urban Decay - all nighter spray in een travel size op. Ooit kocht ik deze om het product uit te testen. Ik wou niet meteen een grote versie kopen aangezien deze wat duurder is en mocht deze niet fijn werken had ik het geld niet weggesmeten. Gelukkig is deze erg fijn en ik heb al een grote versie aangeschaft. Je kan deze kopen via Ici Paris XL

 

 

Ook maakte ik een kleine versie van een body butter op van The Body Shop. Deze komt uit een oude collectie en heet Dreams unlimited. Ik heb zoveel producten dat ik ze eerst eens allemaal wil opgebruiken vooraleer ik nog nieuwe koop. Aangezien deze nog nooit was geopend was deze nog goed. Het was niet echt mijn geur, maar heb hem toch opgemaakt.

 

 

 

Ook maakte ik deze deo op die in mijn handtas zat. Het is handig om een kleine versie in je bereik te hebben. Deze keer ging deze Garnier Narta dermo-activ 24h deo op. Fijne en frisse deo.

 

 

Ook deze handcrème van een oude LE collectie creamylicious van essence lag nog te wachten om gebruikt te worden. Deze handcrème had echt geen lekkere geur, maar aangezien ik geen producten wil wegsmijten waarvoor ik heb betaald heb ik deze maar opgebruikt. Ik hou namelijk niet van verspilling en deze was nog goed. 

 

 

Nog een body milk en een heuse favoriet is deze van Biotherm in de geur eau pure. Ik kocht deze samen in een set met de parfum en wat ruikt deze heerlijk fris naar citrus. Hou je van citrus geuren dan is deze zeker een aanrader. De body milk is erg luchtig en lopend en trekt meteen in de huid en ruikt heel erg lang na. Zeker een aanrader voor deze zomer!

 

 

Dan nog een deo,deze keer eentje van Bourjois en heet airco deo anti-warmtepieken, maar eentje die ik niet heb opgemaakt. De spuit van deze fles is namelijk stuk en er komt niks meer uit. Jammer, maar ik ga niet aan deze bus beginnen prutsen. Wel ruikt deze lekker naar bloemen. Deze bevat geen alcohol! Erg fijn voor de huid. Ik koop hem wel niet meer opnieuw, gewoon omdat de fles te groot is en niet handig om mee te nemen ergens naartoe.

 

 

Ik maakte ook weer een lippenbalsem op. Eentje van Maybelline - baby lips in de geur 05 Quenched een fijne geur en een fijne lippenbalsem die goed je lippen verzorgt en hydrateert.

 

 

Er zit nog een klein beetje in, maar de rand van de verpakking doet pijn aan mijn lippen als ik deze aanbreng.

 

 

Deze maand heb ik ook een lemon zest peel-off gezichtsmaskertje met lemon & green tea geprobeerd van Montagne Jeunesse gebruikt. Heel erg fijn en verfrissend. Deze zijn goedkoop verkrijgbaar bij Action in pakjes van 2!

 

 

Een product dat slecht geworden is omdat het zolang in mijn collectie ligt is deze bodymist van H&M in de geur spring blossom die al enkele jaren bijna niet gebruikt in mijn kast ligt en enorm naar alcohol ruikt nu. Deze wil ik niet meer gebruiken.

 

 

Als laatste ook nog een lippenbalsem die slecht is geworden. Deze blijft enorm kleven en ruikt niet lekker meer. Ik vond hem in de eerste plaats al niet fijn. De geur is niet aangenaam. Deze is van het merk Figs & Rouge in de smaak Lemon berry, waar hij totaal niet naar ruikt of smaakt.

 

 

 

Dit waren voorlopig weer alle producten die ik heb opgemaakt/wegdoe. 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Tania (woensdag, 09 maart 2016 17:52)

  Wow, veel producten opgebruikt. Buiten de Setting Spray van Urban Decay heb ik nog geen enkele van deze producten getest.

 • #2

  Kimberley Leys (woensdag, 09 maart 2016 17:58)

  Ja! Ik wacht steeds een tijdje tot wanneer ik een goed aantal productjes heb opgemaakt op een artikel te maken. Zo is het leuker voor jullie om te zien :) x

 • #3

  Jessica J. (woensdag, 09 maart 2016 19:56)

  Altijd zo leuk om te lezen! Ik maak helemaal niet zo veel op. Volgens mij ben ik veel te zuinig, haha.

 • #4

  Saraya (donderdag, 10 maart 2016 20:53)

  Wauw wat heb je veel opgemaakt, vind ik leuk voor te zien :)
  X