Essence - 'All that greys' lipgloss

Je zag al het 'All that greys' oogschaduwpalette van essence voorbij komen van de nieuwe LE collectie "All that Greys" die momenteel in de winkels ligt. Ook kocht ik uit deze collectie de 2 lipglossjes in de kleuren 01 Roaring Red (een mooie berry kleur) en 02 That's what rose would do (een prachige nude kleur). 

 

 

 

Beide kleurtjes hebben een geweldige pigmentatie voor een lipgloss. De substantie is ook vrij dik en stevig, maar kleeft totaal niet! 

 

01 Roaring Red

 

Vooral deze kleur heeft mij aangenaam verrast. Vooraleer je de lipgloss swatched zou je verwachten dat deze niet veel pigment zou bevatten, maar niks is minder waar! Deze kleur heeft enorm veel pigmentatie, zeker voor een lipgloss! Hij voelt ook erg prettig aan op de lippen en blijft ook een erg aardige tijd goed op zijn plaats zitten. 

 

 

 

 

 

02 That's what Rose would do

 

Ook deze kleur is prachtig! Ondanks dat het een nude kleurtje is, ziet deze er op de lippen erg mooi uit. Dit lieflijk kleurtje is er zeker eentje die iedereen mooi zal staan. Hou je van subtiele make-up die toch een beetje 'opvalt' dan is dit een kleurtje voor jou! 

 

 

De applicator neemt precies genoeg product op om je lippen mooi te kunnen inkleuren. Hij is vrij stevig en werkt prima. 

 

 

 

 

 

 

 

Deze glossjes zijn zeker een aanrader! Ze zijn goed gepigmenteerd, plakken niet en zitten een lange tijd goed en voelen ook goed. Ze kosten €2,89 per stuk (6ml) en zijn momenteel nog verkrijgbaar! Haast je wel, want op = op. Let wel! Niet elke Kruidvat/trekpleister (NL) heeft steeds op hetzelfde tijdstip dezelfde collecties in de rekken. Bij de ene kan het wat langer duren, bij de ander zijn ze al binnen!

 

Wanneer je ze ziet liggen, probeer ze zeker even uit! Hebben jullie ze al in huis? Wat is jullie mening?

 

xx Kimberley

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0