Essence - All That Greys oogschaduw palette

Er ligt alweer een nieuwe trend editie van Essence in de schappen! Deze keer staat alles in het teken van grijs! Deze collectie heet dan ook "All that greys". Er zitten een aantal heel erg mooie producten in deze collectie zoals de nagellakjes en lipglossjes. De nagellakjes heb ik deze keer overgeslagen, maar ik kocht in ieder geval wel de lipproductjes.

 

Wat ik ook meenam naast de lipglossjes is deze oogschaduw palette uit de collectie met de naam     01 7 Shades of rose and grey, want ja, ik heb een zwak voor palettes! 

 

De verpakking doet mij heel erg denken aan The Great Gatsby (jaren 20). Het palletje is glanzend zwart en heeft een mix van grijze en roze tekst. Het doosje is heel erg stevig gemaakt en klikt goed dicht, zodat er niks kan uitvallen.

 

 

 

Wanneer ik de palette open maak zie je diezelfde kleurenmix ook terug in de oogschaduwkleurtjes. Pastelkleurige roze tinten die overlopen naar een gradatie van grijze kleurtjes. Heel erg mooi! Deze kleurtjes zie je niet gauw terug in een oogschaduw palette.

 

Ook zit er een handig spiegeltje en een dubbelzijdige oogschaduw kwast in de palette. 

 

 

 

 

De oogschaduwkleurtjes hebben een zachte poedertextuur zonder fallout, wat heel erg fijn is want meestal hebben oogschaduwkleuren met een zachte textuur er heel snel last van. Voor een budgetmerk is dit zeker een pluspunt.

 

Wat dan wel weer een nadeel is, is de pigmentatie. De lichte kleurtjes zijn nauwelijks zichtbaar wanneer ik deze swatch en wanneer ik ze op mijn ogen aanbreng, valt de kleur dan ook meteen weg en lijkt het net of ik niks heb opgedaan. De roze kleurtjes zijn niet echt een toevoeging aan deze palette. 

 

De grijze kleurtjes hebben wat meer pigmentatie, vooral de laatste twee kleurtjes. 

 

 

 

Ik ben niet echt onder de indruk van deze palette en zou hem niet opnieuw kopen. Mocht je er naar benieuwd zijn, deze palette kost €4,99, wat erg veel is voor een budgetproduct zonder pigmentatie. Deze collectie is nu te koop bij Kruidvat!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 0