Urban Decay x Gwen Stefani - Lipstick & Lipliner in Ex-girlfriend 

Naast de oogschaduw- en blushpalette van Urban Decay x Gwen Stefani collectie heb ik ook nog een lipstick en een lipliner gekocht.

 

In totaal zijn er 6 verschillende lipstickkleuren verkrijgbaar met de daarbij horende lipliners. Elke lipstickkleur die te koop is heeft een bijpassende lipliner. Heel erg fijn want zo hoeven we niet naar een lipliner te zoeken die bij de lipstick past. De lipsticks uit de collectie neigen meer naar de rode tinten aangezien Gwen bijna altijd rode lipstick draagt. Ook zit er een felroze/paarse kleur in het assortiment (veel te fel voor mij) en ook een nude kleur. Dit is namelijk meer mijn ding en ik heb deze lipstick en lipliner in de kleur ex-girlfriend gekocht. 

 

 

 

De verpakkingen van deze lipproducten hebben opnieuw hetzelfde streepjes motief met een wit/gouden kleur. En natuurlijk ook het logo van de samenwerking. Laten we beginnen met een kijkje te nemen naar de lipstick.

 

 

Op de zijkant van de verpakking vindt je de kleur van de lipstick.

 

 

Ook de verpakking van deze lipstickhuls is prachtig. Je kan zien dat er veel tijd en liefde in deze collectie is gestoken. De lipstickhuls heeft een goud/zwarte kleur. Al gemerkt als er een wit/gouden verpakking is, de producten zelf meestal een zwart/gouden verpakking hebben en omgekeerd in deze verpakking? Leuk detail! Wat mij ook erg opvalt is hoe licht deze lipsticks wegen. Je zou haast denken dat er niks meer in de huls zit.

 

 

 

Ik had al eerder foto's van deze producten genomen, maar ben alles kwijt door een foutje in mijn computer, daarom is deze lipstick al geswatched. In de lipstick zelf staat ook het logo van Urban Decay. Mooi detail!

 

 

 

 

 

De lipstick heef een nude/roze kleurtje met een roze shimmer erin. De lipstick is sheer en heeft dus niet veel pigmentatie. Het heeft meer weg van een getinte lippenbalsem. 

 

De textuur van deze lipstick is erg romig en zacht en brengt heel makkelijk aan op de huid. Ook voelt deze erg aangenaam op de lippen en lijkt het net of je niks ophebt. 

 

 

Ook de lipliner heeft dezelfde verpakking als bij de lipstick.

 

 

Met opnieuw het zelfde logo.

 

 

Op de zijkant vindt je ook de naam. Deze heeft dezelfde naam als de lipstick.

 

 

Zo ziet de lipliner eruit... Een zwarte dop en op het uiteinde zie je de kleur. 

 

 

 

Geswatched ziet de lipliner er zo uit. Hij brengt erg makkelijk aan en glijdt net als boter op je huid. Heel erg fijn!

 

 

Op het eerste zicht lijkt het net of de lipliner te donker zal zijn aangezien de lipstick sheer is.

 

 

 

Met de lipstick erboven ziet het er als volgt uit. Een erg mooie kleur. Door de glans van de lipstick zien je lippen er verzorgt en netjes uit. Wederom is voor een sheer lipstick de pigmentatie nog heel erg goed. 

 

 

 

Ik kocht deze producten bij Ici Paris XL. Je kan ze hier en hier vinden! Voor de lipstick betaalde ik €24,75 en voor de lipliner €20,45. Wel wat aan de prijzige kant! Zijn ze die prijs waard? Niet echt, want ik heb al betere lipsticks voor een mindere prijs gehad. Natuurlijk is het een collectie met een collab, daarom heb ik ze dan ook gekocht als ik eerlijk mag zijn. Het blijven wel erg goede producten mocht je ze willen aanschaffen maar de prijsklasse ligt wel wat hoog. Voor €19 heb je al een lipstick met betere pigmentatie van MAC!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 4
 • #1

  Jamey Herben (woensdag, 02 maart 2016 16:51)

  Wauwie! Wat een mooie kleur!

 • #2

  Kimberley Leys (woensdag, 02 maart 2016 17:28)

  Ja idd! Een heel mooie kleur en hij is erg fijn! Zeker een aanrader! :) x

 • #3

  Saraya (woensdag, 02 maart 2016 19:53)

  Wauwe mooie kleur!
  X

 • #4

  Melissa (donderdag, 03 maart 2016 19:09)

  De kleuren zijn echt mooi! Maar ik zou ze ook niet kopen voor die prijs :)