Sleek - Highlighting Palette Solstice

Het mooie en populaire merk Sleek heeft een tijdje terug een aantal highlighter palettes op de markt uitgebracht waaronder deze Solstice highlighter palette. Natuurlijk was ik er benieuwd naar en besloot ik om er eentje te bestellen.

 

Wanneer ik deze binnenkreeg om te reviewen en de verpakking zag moest ik meteen denken aan de Sleek-Idivine palettes die net in dezelfde kartonnen verpakking zitten. Zoals je kan zien staat er al een afbeelding met de kleurtjes uit de palette op de voorkant geprint. Ze zien er al veelbelovend uit qua kleur.

 

 

 

Wanneer ik de palette uit de verpakking haalde was ik heel erg verrast! Wat een prachtige gouden verpakking heeft deze palette. Dit is al heel wat anders dan de zwarte verpakking van de idivine palettes van Sleek. Prachtig gewoon! Dit is echt een palette die je wilt uitstallen op je kast.

 

 

Het enige nadeel aan deze palette is de opening want die is er namelijk niet! Het is een heel gedoe om deze open te maken aangezien er nergens een inkeping zit om het doosje te openen. Wel is het mooier en strakker in de vormgeving, maar handig is het alvast niet. Wel weer handig is de compactheid. Het neemt niet veel ruimte in beslag en is makkelijk om mee te nemen én je hebt ook nog eens 4 producten in 1 mee!

 

 

Wanneer ik de palette openmaak zie je 4 afzonderlijke kleurtjes in de palette zitten. Hiervan is er één crème highlighter, twee baked poeders en 1 gewoon poeder highlighter. Ook zitten er in de palette een handig spiegeltje en een klein kwastje, maar deze is toch niet fijn om te gebruiken.

 

Deze poeders zijn gemaakt zodat ze elke huidskleur passen.

 

 

 

Laten we de kleurtjes even van dichterbij bekijken.

 

De linkse kleur bovenaan heet Ecliptic. Dit is de crème highlighter in de palette. Het is een roze highlighter en is heel erg romig en heeft super veel pigmentatie. Wel kan ik je afraden om deze met een kwast aan te brengen want het product blijft in je kwast kleven. 

 

Wel kan je hem met je vingertoppen aanbrengen (deppende bewegingen) of met een beautyblender, net zoals je je foundation zou aanbrengen. Let op dat je deze daarna wel uitwast, of de volgende keer dat je je foundation aanbrengt glim je helemaal! 

 

Normaal gezien heb ik het niet zo met crème producten, maar deze brengt erg fijn aan en blijft  op zijn plaats zitten. Let wel op dat je niet teveel ineens aanbrengt want deze is enorm gepigmenteerd.

 

 

 

De tweede kleur is Subsolar en is de witte highlighter met heel veel glans en heeft een poeder textuur. Dit is absoluut mijn favoriet uit de palette. Deze is niet zo erg gepigmenteerd als de crème highlighter van hierboven maar alsnog heeft deze ook een geweldige pigmentatie. 

 

De textuur is heel erg zacht en heeft geen fallout. Heel erg fijn product om mee te werken.

 

 

 

Het derde product heet Hemisphere en is een paarse highlighter kleur! What?! Wanneer je deze gewoon swatched zie je duidelijk de paarse kleur nog terug, maar wanneer je deze verder uitblend in de huid krijg je enkel nog de mooie glans en ziet het er niet raar meer uit. 

 

Dit is trouwens een baked (gebakken) highlighter. Deze zijn letterlijk gebakken in een oven. Daardoor hebben ze een geweldige pigmentatie! Je ziet duidelijk het verschil tussen de gewone poeder en de gebakken poeder qua uitzicht. 

 

 

 

Als laatste hebben we nog een tweede baked highlighter. Deze heeft de naam Equinox en heeft een bronskleur. Op de huid komt deze tot zijn recht als een mooie bruine/bronzige glans. Ook deze kleur heeft geweldig veel pigment.

 

 

 

Ik ben aangenaam verrast door deze palette. Hoewel de kleurtjes er op het eerste zicht erg kleurrijk overkomen, vooral de paarse, komen ze heel erg mooi tot hun recht op de huid. Wanneer je ze mooi in de huid blend, krijg je de meest prachtige highlighters! Ze zijn geweldig gepigmenteerd en blijven de hele dag door goed op hun plaats zitten. 

 

De prijs van dit palletje valt heel goed mee! Voor deze 4 prachtige kleuren betaal je slechts €13,49. Iets meer dan €3 per stuk! Je kan deze palette bij o.a Themakeupspot kopen. Daar heb ik ook de mijne vandaan! 

 

Ik kan deze zeker en vast aan iedereen aanraden! Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0