Urban Decay x Gwen Stefani - Blush Palette 

Het product dat ik vandaag met jullie wil delen heeft heel wat stof doen opwaaien in beauty land. Deze palette van Urban Decay in samenwerking met zangeres Gwen Stefani was dan ook in no time uitverkocht! Deze nieuwe blush palette is een pareltje, net zoals de grotere oogschaduw palette die eerder al op de markt kwam (deze review vindt je hier). Als je deze nog wilt bemachtigen zal je heel veel geluk moeten hebben. 

 

Net als de oogschaduw palette heeft deze net dezelfde verpakking. Het enige verschil is de kleurtjes. De oogschaduwpalette had een wit/gouden verpakking en deze blush palette doet het met een zwart/gouden verpakking. 

 

 

 

 

Opnieuw staat er bovenop de verpakking het logo van Urban Decay en Gwen Stefani erop. De kartonnen verpakking ziet er alvast tof uit.

 

 

Op de achterzijde vindt je wat uitleg en zie je kleurtjes staan die in de palette zitten.

 

 

Wanneer ik de verpakking openmaak, zie je de leuke bolletjesprint tevoorschijn komen. Het zit em in de details!

 

 

De verpakking van de palette zelf is prachtig! Het is een combinatie geworden van wit en goud. Het geweldige aan dit alles is dat Gwen deze palette tot in de details zelf heeft gekozen. De kleuren, de verpakking, ... alles is door haar zelf uitgekozen. Net zoals de oogschaduwkleuren uit de andere palette hebben ook deze producten namen gekregen die met haar muziek te maken hebben. Een echte Gwen palette!

 

Bij de oogschaduwpalette was er wat kritiek in bloggerland omdat de meesten mensen het nut niet inzagen van die lege rondjes op de voorkant van de palette. Dit omdat het net leek of alle pans leeg waren. Ook bij deze blush palette heeft ze gekozen voor dezelfde vormgeving, maar ze legt ook uit waarom. Ze heeft namelijk een voorliefde voor grafische prints en polkadots!

 

 

Net zoals op de kartonnen verpakking vindt je op de palette ook het label met het logo van Urban Decay en Gwen Stefani, maar deze keer in het metaal. Klassiek en stoer tegelijk.

 

 

 

Wanneer ik de palette opendoe, vindt je een grote spiegel aan de bovenkant wat erg handig is als je deze wilt meenemen op reis. Ook zie je in de rechter onderhoek van de spiegel de quote "Magic's in the makeup", een kleine referentie naar een gelijknamig nummer van No Doubt, Gwen's muziekgroep.

 

 

In de palette vindt je een mix van 6 blushes en highlighters. Er zitten 2 roze blushes, één koraal kleurige blush met veel shimmer, een matte bronzer en 2 warme highlighters in de palette.

 

 

Laten we de kleurtjes eens afzonderlijk bekijken.

 

Cherry

 

Een lichtroze blush met een heel zachte parelmoer finish waardoor je een subtiele glow krijgt op je wangen. Deze heeft een koele ondertoon.

 

 

 

Easy

 

Deze blush is een stuk donkerder dan de eerste en heeft meer een oudroze kleurtje. Deze bush bevat kleine gouden shimmer deeltjes die een hele mooie glans geeft maar die niet te overdreven is. Ook deze blush heeft een wat koelere ondertoon.

 

 

 

Angel

 

Angel is een prachtige highlighter met een gouden/champagne kleur. Deze heeft een warme ondertoon.

 

 

 

LO-FI

 

Lo-fi is het enige matte product in deze palette. Daarom is deze perfect als bronzer aangezien hij zachter en lichter is van kleur. Deze heeft een warme ondertoon, maar de kleur neigt niet naar oranje wat heel fijn is voor meiden met een blanke huid. 

 

 

 

Hush 

 

Deze glanzende blush heeft een zachte perzik tint die ook een beetje naar de roze kant neigt. Er zit vrij veel glans in waardoor ik dit product eerder als een highlighter zou gebruiken. Deze geeft zeker en vast een prachtige en vrij hevige glow.

 

 

 

OC

 

Het laatste product is deze lichte highlighter met een zachtroze glans. Aangezien deze zo licht is van glans kan je hem ook gebruiken op andere delen van je gezicht zonder dat het too much wordt. Deze geeft je huid een mooie, natuurlijke kleur.

 

 

 

Deze palette heeft echt een mooie mix van prachtige producten die perfect zijn voor meiden met een lichte huid. De pigmentatie van deze producten is geweldig en ze hebben geen fallout! Urban Decay beloofd een 8 uur durende houdbaarheid op je huid! 

 

Deze palette is nu te koop! Mocht je geluk hebben kan je er misschien nog eentje scoren. Ik kocht mijn palette bij Ici Paris XL voor €45. Hebben jullie dit pareltje kunnen scoren?

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0