W7 - In the Night palette

Na de populaire "In the Nude" en "In de Buff" palettes is er alweer een nieuwe palette van het merk W7 verkrijgbaar.Deze heet de "In the Night" palette. Deze keer geen natuurlijke bruintinten, maar een mooie palette met donkerdere oogschaduwkleuren voor een avondlook te maken.

 

 

 

Opnieuw hetzelfde tinnen doosje als de andere 2 palettes, enkel heeft deze nu een paarse kleur en leuke sterretjes op de verpakking met 12 oogschaduwkleuren en een dubbelzijdige kwast die ik toch nooit gebruik. De palette is zeer snel na de andere 2 uitgekomen, wat wel opmerkelijk is. Maar ons hoor je natuurlijk niet klagen!

 

Wat ik wel al heb gemerkt is dat het deksel van de tinnen doosjes snel kapot gaan, heel erg vast zitten deze namelijk niet.

 

 

 

De palette heeft heel mooie oogschaduwkleurtjes, maar ze hebben redelijk veel fallout, let daar dus mee op! Maar ze hebben zeker een mooie pigmentatie en blijven een redelijk tijdje op je ogen zitten, met oogschaduwbasis!

 

Wel zijn de palettes redelijk goedkoop, dus dat compenseert dan alweer. Deze kost €7.99, wat zeker niet duur is. Natuurlijk mag je dan ook niet erg veel verwachten.

 

 

 

De kleurtjes van de oogschaduwkleurtjes van links naar rechts:

 

Dusty/Wonderland/Summer/Atlanta/Abracadabra/Top hat/Razzamattaz/Lady Luck/Laura E/Party Pooper/Gate Crash/Bologna

 

Wat een grappige namen!

 

 

Enkele swatches

 

 

 

 

 

Een heel fijn palette voor een heel leuke prijs! Ik kocht deze via de webshop Alicejo!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0