W7 - In the buff: Lightly Toasted Palette 

Ik hoor het jullie al zeggen. "Weeral een palette van W7"? Inderdaad weeral. Het merk heeft opnieuw een palette uitgebracht. Deze heet de In The Buff: lightly toasted palette. In totaal is dit nu al de 4de in een hele korte tijd. Ik kreeg hem deze week in de brievenbus en vond het wel leuk om met jullie te delen!

 

 

Net zoals de andere palettes van W7 deze simpele blikken doos. Deze palette is de dupe voor de Naked 1 palette van Urban Decay. Handig voor diegene die het budget niet hebben om de Naked palette te kopen. Zoals de andere palettes is de kwaliteit van deze oogschaduwkleuren redelijk goed, zeker voor een budgetmerk.

 

Vergelijking met Naked palette

 

 

Bovenaan zie je telkens de W7 palette, onderaan de Naked palette van Urban Decay

 

 

Lightly Toasted palette

 

 

 

Ook de oogschaduwkleuren uit deze nieuwe palette hebben namen gekregen. Ik schrijf ze hieronder neer voor de geïnteresseerden. De palette bevat 12 oogschaduwkleuren en bevat zowel matte als shimmerkleuren.Ook krijg je opnieuw een dubbelzijdige kwast met aan de ene kant een sponsapplicator en aan de andere kant een kleine oogschaduwkwast, maar deze gebruik ik nooit en vind ik ook niet goed werken.

 

 

De eerste 6 kleurtjes van Links naar Rechts: Teddy bear, Wonderland, Cracker, Happy, Lady Luck, Twister.

 

 

De laatste 6 kleurtjes van links naar rechts: Di Di, Delilah, Magic, It's a dream, Up in smoke, Dawn.

 

Enkele swatches

 

 

 

 

Ik kocht mijn palette bij AliceJo voor €7,99. Maar je kan hem ook kopen bij andere webshops zoals Boozyshop en beautyvoordeelshop.

 

Veel shopplezier!

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0