The Balm - Meet matt(e) Nude

The Balm heeft een nieuw palletje uit, Meet Matt(e) Nude genaamd. Deze pallette bevat 9 kleuren oogschaduw die één voor één mat zijn. Het leukste aan The Balm producten zijn de verpakkingen. Telkens je een product van The Balm koopt mag je zeker zijn dat je een leuke verpakking in je handen krijgt.

 

 

 

 

 

 

De pallette komt met 9 grote oogschaduwkleuren en een grote spiegel, handig voor onderweg. De pallette sluit met een magneet, zodat de oogschaduw goed beschermt zit.

Er zitten zowel lichte als donkere kleuren in de pallette en hoewel de kleuren allemaal mat zijn, zijn de heel goed gepigmenteerd. Alhoewel, sommige kleuren kan je niet echt mat noemen want er zitten subtiele glitters in.

 

 

 

 

Het leukste aan deze pallette vindt ik dat je er verschillende soorten ooglooks mee kan maken omdat er een mooie variatie aan kleur in zit. Dit product is zeker een favoriet van mij. Het enige nadeel van The Balm producten is dat ze aan de dure kant zijn. Deze pallette kost namelijk €35,95. Ik kocht mijn pallette via de webshop Boozyshop.nl, ze hebben ook nog een groter assortiment. Wat vinden jullie van The Balm producten?

Commentaar schrijven

Commentaren: 0