The Balm - Fratboy Blush 

Zoals jullie wel weten ben ik een enorme fan van het merk The Balm. Ze hebben de beste producten met de meest originele verpakkingen die ook steeds heel goed uitgewerkt zijn. Deze productjes koop je zeker en vast alleen al voor de verpakking. Je zult het je zeker niet beklagen, want The Balm is echt een topmerk!

 

 

De blush die ik jullie vandaag laat zien heet Fratboy. De blush heeft een heel erg mooie perzikroze kleur en staat denk ik wel bij iedereen. Hij is heel goed gepigmenteerd en je kan hem zelf opbouwen van kleur. Let wel op dat je niet teveel product in één keer op je kwast aanbrengt want je hebt snel teveel.

 

 

In de verpakking van deze blush zit er ook een spiegel verwerkt die redelijk groot is. Handig voor wanneer je onderweg je make-up wilt bijwerken. Het product is heel dun en neemt dus ook niet veel plaats in beslag in je toilettas.

 

 

Vooral de teksten die op de verpakkingen staan zijn op zich al leuk.

 

 

 

Dit product is talk- en parabenen vrij en is dus heel erg goed voor de huid. Je kan er geen puistjes van krijgen! Deze blush is een favoriet bij vele bloggers.

 

 

 

Ik kocht deze blush via de webshop the make-upspot en betaalde €16 voor deze blush. Ze zijn zeker niet goedkoop en ik weet dat je voor deze prijs een MAC product kan kopen, maar ook deze producten zijn geweldig van kwaliteit!

 

Sinds kort kan je de producten van The Balm in België nu ook bij de Di kopen! Handig om weten wanneer je niet graag online besteld.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0