MUA - Sheer Finish Lipgloss 

Vandaag nog een aantal producten van het merk MUA. Deze keer zijn het 3 lipglossjes. Deze heten de Sheer Finish lipgloss en ik kocht ze in de kleurtjes Happy Days, Some me time en Too much fun. Zoals de naam het zegt, zijn dit lipglossjes met een doorzichtige finish. Je mag dus niet verwachten dat je een grote kleurpigmentatie zal zien. Ik was benieuwd of er een groot verschil was tussen deze 3, dus kijk maar mee naar het resultaat. 

 

Van boven naar onder: Happy days, Some me time, Too much fun

 

 

De verpakking van de MUA producten zijn zoals altijd simpel. Maar hé, zolang het product goed werkt, ben ik al best tevreden! De tubes hebben een plastic mondje, zodat wanneer je op de tube knijpt, je de lipgloss handig kan verdelen.

 

 

Happy Days

 

 

 

 

 

 

 

 


Some me time

 

 

 

 

 

 

Too much fun

 

 

 

 

 

De glossjes Happy Days en Some me time hebben kleine gouden glittertjes. De donkerste gloss heeft dit niet. De glossjes zijn heel makkelijk aan te brengen en plakken totaal niet! Ze kosten €1.25 per stuk en ze zijn super. Ideaal om mee te nemen in je tas. Ik kan ze je zeker aanraden!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0