MUA - Mosaic Blush & Bronzer 

De volgende productjes die ik jullie laat zien zijn van het merk MUA. Deze Mosaic Blush & Bronzer zijn heel populair en zijn telkens snel uitverkocht op hun webshop. Ik had geluk en kon ze bemachtigen.

 

 

Zoals altijd hebben de producten van MUA een simpele verpakking. Een plastic zwarte verpakking die doorzichtig is zodat je het product goed ziet. De verpakkingen zijn jammer genoeg niet zo stevig. Wanneer je ze laat vallen gaan ze meestal direct stuk.

 

De Mosaic Blush:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Mosaic Bronzer: 

 

 

 

 

 

 

De productjes hebben beiden een hele zachte structuur. De producten geven geen super gepigmenteerde kleur af, maar eerder een mooie natuurlijke glow. Je kan de bronzer zelf gebruiken als blush aangezien ze niet echt gepigmenteerd zijn. De productjes zijn makkelijk aan te brengen en voelen aangenaam op de huid. Ideaal voor mensen met een lichte huidskleur of wanneer je niet teveel make-up wil dragen. Ik ben fan!

 

Deze producten kosten €3.16 per stuk en zijn verkrijgbaar via de webshop van MUA: http://www.muastore.co.uk/

 

xx Kimberley

 

Reactie schrijven

Berichten: 0