MUA Lipsticks

Het make-up merk MUA kan je nu in enkele winkels van Kruidvat vinden hier in België, maar ik bestelde een aantal producten via hun webshop van Engeland (http://www.muastore.co.uk/). Omdat ik niet zo heel dichtbij een Kruidvat kan vinden die ze verkoopt, besloot ik ze dan maar online te bestellen.

 

Een paar van de producten die ik kocht zijn deze lipsticks van MUA. Deze lipsticks hebben geen namen, maar shades. Ik kocht shade 5shade 14 en shade 15. Er zijn in totaal 16 kleurtjes beschikbaar en kosten £1 per stuk (rond de €1.20). Ik was benieuwd naar de kwaliteit ervan en kocht er drie om te testen.

 

 

 

 

 

De lipsticks hebben een simpele zwarte verpakking met in het midden een zilveren randje. Maar wat ik zo leuk vind aan deze is de onderkant. Onderaan is er een doorzichtig dekseltje met de kleur van de lipstick, zodat je goed kan zien welk kleurtje je vast hebt. Ik zag dat er zo een dekseltje wat losjes zat, en wat blijkt?! Het is geen dekseltje, maar een potje met dezelfde lipstick erin zodat je die kan aanbrengen met een penseeltje! Hoe leuk is dat!

 

 

 

Enkele swatches:

 

 Shade 15 

 

 

 Shade 15

 

 

 Shade 15

 

 

 Shade 5

 

 

 Shade 5 

 

 

 Shade 5

 

 

Shade 14

 

 

 Shade 14

 

 

Shade 14

 

 

De pigmentatie van deze lipsticks zijn heel erg goed en ze zijn heel erg creamy. Naar mijn smaak zijn ze net iets té creamy. Wanneer je ze aanbrengt op je lippen, glijden ze als het ware eraf en blijven ze daardoor niet mooi op je lippen zitten. Ook gaat de lipstick direct tussen de lijntjes van je lippen zitten en geeft het een raar zicht. Voor de prijs kan je het natuurlijk niet laten, maar het zijn zeker geen favoriete lipsticks van mij. Geef mij dan maar die van ELF (eyes lips face).

Reactie schrijven

Berichten: 0