Make-up Revolution - Hearts Blushersb

Gisteren schreef ik een review over de Make-up revolution palettes (Naked 1 dupe). Deze kan je hier vinden.Vandaag heb ik nog een aantal producten van dit merk voor jullie. Deze keer geen make-up palettes, maar blushes! En ook deze keer zijn het dupe producten!

 

 

Wanneer ik jullie de verpakkingen van deze producten laat zien gaat er misschien al een belletje rinkelen van welk merk en welk product we hier de dupes zien. Ra Ra ... Het zijn de dupes voor de Too Faced- Sweathearts perfect flush blushes!   

 

 

 

Het eerste doosje is de blush Blushing Heart. Het zijn allemaal gebakken (baked) blushes en bevatten elk 3 verschillende tinten. De kwaliteit van deze blush is heel erg goed! Ik was aangenaam verrast door deze producten. De kleurtjes zijn ook heel erg mooi en staan prachtig op je huid. De pigmentatie is goed en er zit wel wat shimmer in, maar niet overdreven. De blush geeft een mooie glow op je huid.

 

Ook de verpakking is heel erg leuk. Jammer genoeg zijn deze ook afgekeken van het merk Too Faced en zijn ze niet echt origineel. Wel is het leuk voor de meiden die de blushes van Too Faced te duur vinden, want die kosten snel €28 per stuk! Dan koop ik liever een blush van MAC!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De tweede blush heeft meer een wat naturelle kleur en lijkt meer op een highlighter. Deze heet Peachy Keen Heart. Opnieuw dezelfde mooie pigmentatie en kleur.

 

 

 

 

 

 

En als laatste deze blush met de naam Candy Queen of Hearts.

 

 

 

 

 

 

En om het helemaal af te maken hebben we de prijs!! Zijn jullie benieuwd? Deze kosten geen €28, maar €6,99 per stuk! Zijn jullie op zoek naar een dupe voor de Too Faced blushes, dan zijn het deze wel!Probeer deze zeker uit, je zal er geen spijt van krijgen! Je kan deze kopen via de webshop van Make-up Musthaves.

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0