H&M Lipgloss/Lipstick Lip Duo's b

Ik ben terug uit vakantie en heb in die 2 weekjes heel goed kunnen uitrusten, genieten, maar ook shoppen! Ik heb genoeg producten in voorraad om voor jullie te reviewen. Er komt dus veel leuks op de blog te staan de komende tijd. Vandaag start ik met deze nieuwe Lip Duo's van de H&M. Deze heten voluit de Lipgloss/lipstick Lip Duo's. Ik heb ze in drie verschillende kleurtjes gekocht en laat ze vandaag aan jullie zien.

 

Zoals jullie al kunnen afleiden in de titel, zijn deze sticks met aan de ene kant een lipgloss en aan de andere kant een lipstick. Handig voor in je tas, zo heb je twee producten bij en moet je er maar ééntje in je tas stoppen, wat weer plaats spaart.

 

 

 

 

 

 

 

 

De verpakking van de sticks zijn simpel aan de buitenkant. Een tekening van het product aan de voorkant en elke kleur lipstick heeft ook een ander kleur doosje. Wat wel niet echt klopt. Ik kocht een beige, zalmroze en wat donkerder roze, in de hoop dat het dezelfde kleurtjes waren, maar dat is dus niet zo. Het donkerroze doosje bevat een knalrode lipstick! Jammer dat ik dat niet wist want ik draag nooit rood. Maar hé, voor de meiden die dit wel dragen, kunnen jullie dus het resultaat zien!

De kleurtjes hebben de namen Out & about, Play & flirt en Kiss & tell.

 

De textuur van de lipsticks is heel erg goed. Ze zijn erg romig en glijden zonder enige moeite op je lippen. Het nadeel daarvan is dan wel dat ze er sneller ook weer afgaan. Met de lipgloss erover krijgen ze een mooiere glans en verrassend genoeg kleven ze bijna niet! Het enige wat ik jammer vindt bij de lichtste kleur (Out & about), is dat hij heel snel in de lijntjes trekt, wat niet het geval is bij de andere twee. Je ziet het ook op foto en in het echt is het echt niet mooi.

 

Out & about

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zonder lipgloss

 

 

Met lipgloss

 

 

 

 

Play & Flirt

 

 

 

 

 

 

Zonder lipgloss

 

 

Met lipgloss

 

 

 

 Kiss & Tell

 

 

 

 

 

Zonder lipgloss

 

 

Met lipgloss

 

 

 

Conclusie

 

 

Voor een budgetproduct zijn deze goed. De nudekleur (out & about) is minder van kwaliteit als de andere twee kleurtjes. Wanneer je deze wil proberen koop je dus best de donkerroze of rode kleur.

Ze zijn romig en brengen makkelijk aan. Wanneer je ze draagt, doe je dat best met de lipgloss, want ze komen beter tot hun recht qua kleur.

 

Zijn jullie naar deze benieuwd, je kan ze kopen bij H&M (let op! niet elke H&M heeft beautyspulletjes!) voor €4.99 per stuk, wat redelijk is want je hebt 2 producten in 1!

 

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0