Essence - How to make your face WOW make-up box 

In de grote Kruidvatfillialen kan je de 3 meter grote schappen vinden van Essence. Je kan deze lijsten met filialen online terugvinden. Je kan er een heleboel producten vinden die ze in de kleine filialen niet verkopen. Waaronder deze make-up boxen van Essence.  Er zijn in totaal 5 boxen, waarvan ik er 3 kocht. Vandaag toon ik jullie één van deze boxen. Deze heet de "How to make your face WOW" box.

 

 

De doosjes zijn leuk bedacht en zien er goed uit van kwaliteit, zeker voor een budgetmerk als Essence. Bij elke box zit er een grote spiegel en daarachter zitten er telkens 2 kaartjes die je wegwijs maken hoe je de producten moet gebruiken.

 

 

Deze box bevat 4 gezichtspoeders waaronder een bronzer, een highlighter en 2 verschillende blushes. Een hele mooie selectie.

 

Boven: Sun Date / Think Pink

Onder: Starlight / Peach Babe

 

De Bronzer (Sun Date) heeft een mooie kleur en bevat kleine gouden shimmer, maar ik vind het er eerder uitzien als een highlighter. Ook is de bronzer heel erg light en zal alleen maar opvallen bij meiden met een hele lichte huid.

 

De highlighter (Starlight) heeft een mooie kleur en geeft je een mooie glow op je huid. Een ideale highlighter.

 

De twee blushes zijn heel erg verschillend van elkaar. De ene blush heeft een hele felle kleur (Think Pink) en is mat terwijl de andere blush een oranje gloed heeft (Peach Babe) en shimmer bevat. Ze zijn allebei even mooi van kleur en zijn voor allerlei huidskleuren geschikt.

 

Swatches

 

 Sun Date / Think Pink

 

Starlight / Peach Babe

 

De boxen zijn leuk bedacht! De kleurtjes die in de box zitten zijn zeker bruikbaar en zijn goed van pigmentatie. Het is duidelijk een budgetproduct, maar is heel goed bruikbaar voor allerlei huidskleuren. Enkel de bronzer zou ik gebruiken als highlighter. Verder een heel goede box!

 

Deze kost €5,99 en zijn enkel verkrijgbaar in de geselecteerde Kruidvatfilialen die het 3 meter lange schap hebben! (Online een lijst verkrijgbaar).

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0