Essence - How to make nude eyes box

Vandaag heb ik voor jullie een tweede box uit de collectie van Essence. In totaal zijn er 5 boxen te koop, waarvan ik er 3 kocht. Ik heb al een blogpost over een box gemaakt, deze vindt je hier.

 

Vandaag heb ik geen box met gezichtspoeders, maar met oogschaduwkleurtjes. Deze heet de "How to make nude eyes". Dit is een box met 6 verschillende oogschaduwkleurtjes en een klein dubbelzijdig kwastje. De kleurtjes hebben allemaal shimmer en zoals de titel al verklapt, zijn het nude kleurtjes.

 

 

 

 

Deze doosjes doen me denken aan de World Famous Neutrals palette van Benefit, maar toch helemaal hetzelfde zijn ze niet. Bij die van Benefit zitten er ook 2 potjes met creamy oogschaduw erin. Maar goed, we gaan verder met het palletje van Essence. De verpakking is heel erg leuk gedaan, zeker voor een budgetmerk. Aan de binnenkant van de palette zit er een redelijk grote spiegel, handig wanneer je op weg bent. Ook vindt je kaartjes achter de spiegel met uitleg hoe je de productjes kan aanbrengen en hoe je een ooglook maakt.

 

 

De kleurtjes zijn heel goed gekozen, er zit zowat van elke tint eentje in. Je kan er heel wat mooie looks mee maken. De kleurtjes hebben veel pigment, passen bij elkaar en brengen makkelijk aan. Jammer dat ze er wel niet één matte kleur hebben ingestoken. Voor de rest is dit een prima product!

 

Swatches

 

Bovenste rij

 

Van links naar rechts: Eye Light Beige/ Go for gold/ An eye on apricot

 

Onderste rij

 

Van links naar rechts: All About Nude/ Nude night out/ Team Nude

 

Wil je deze box ook scoren? Dat kan! Je vindt ze bij de grote kruidvatfilialen (lijst online te vinden) die de 3 meter grote schappen hebben. In de kleinere Kruidvat zal je ze helaas niet tegenkomen. Deze box kost €5,99. Een hele goeie deal!

 

xx Kimberley

 

Reactie schrijven

Berichten: 0