Essence - Hello Autumn - oogschaduwpalletjes 

In de schappen van Essence vinden jullie momenteel de collectie "Hello Autumn". En zoals jullie al kunnen afleiden uit de titel gaat deze collectie over de herfst. De herfst is mijn favoriete seizoen en ik word meteen enthousiast om mijn kamer te decoreren. Maar goed, zijn jullie benieuwd naar deze palletjes? Here we go!

 

 

 

In de collectie zitten er slechts 2 oogschaduwpalletjes en ik kocht ze allebei. Ze heten 01 Walk in the park (boven) en 02 Keep calm & go for a walk. Ze bevatten hele mooie oogschaduwkleurtjes die ideaal zijn voor deze herfst. Het palletje 01 Walk in the park heeft allemaal bruintinten en zijn ideaal voor de meiden die nude ooglooks willen maken. Degene die het wat donkerder willen en fan zijn van donkergroene oogschaduwkleurtjes gaan beter voor het palletje 02 Keep calm & go for a walk.

 

01 Walk in the park 

 

02 Keep calm & go for a walk

 

De palletjes hebben een handig reisformaat en in elk doosje heb je genoeg en mooie kleurtjes om een mooie ooglook te maken. De oogschaduwkleurtjes zelf zijn heel goed gepigmenteerd en brengen makkelijk aan. Ook hebben ze geen fallout wanneer je ze aanbrengt op je kwast of op je ogen. Meer moet dat voor ons niet zijn! Lekker budget en goed!

 

Enkele kleurtjes geswatched uit beide palletjes

 

 

 

 

Ik zal deze zeker vaak gebruiken deze herfst! Je kan deze productjes vinden bij Kruidvat (in België en Nederland) en bij Trekpleister (Nederland) voor €3.89 per stuk!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0