Essence - Eye Sorbets

Ik had deze producten al een tijdje op het oog, maar tot nu toe waren ze steeds uitverkocht. Onze Kruidvat hier in de buurt is onlangs vernieuwd en de schappen zijn een pak vergroot waardoor er nu meer producten verkrijgbaar zijn. Ik ben een fan van de Maybelline Color tattoos maar vindt ze wat aan de dure kant.

 

 

 

Ik was al een tijdje op zoek naar een budgetproduct die de Color tattoos kan vervangen en daarom kocht ik deze Eye Sorbets van Essence. Ik kocht er drie, maar er zijn nog meerdere kleuren beschikbaar van lichte tot donkere kleuren.

 

De kleurtjes die ik kocht zijn 02 Illuminating raspberry, een mooie roze/paarse kleur, 04 Illuminating plum, een mengeling van bruin en beige en 05 Illuminating hazelnut, een heel lichte zalmroze tint. De namen passen niet echt bij de kleurtjes die in de potjes zitten, maar hé zo lang de kwaliteit maar goed is!

 

 

 05 Illuminating hazelnut

 

 05 Illuminating hazelnut

 

02 Illuminating raspberry

 

02 Illuminating raspberry

 

 04 Illuminating plum

 

04 Illuminating plum

 

Net als de Color tattoos zijn deze super romig, het is dan ook crème oogschaduw. Wanneer je niet van glitters in je oogschaduw houdt, sla je deze best over want deze hebben super veel glitters en zijn heel erg goed gepigmenteerd. Deze zijn een prima dupe voor de Maybelline color tattoos. Ook zijn ze budgetproof! Ze kosten €2.89 per stuk, terwijl de color tattoos €9.99 per stuk kosten! Ik ben fan! :).

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0