Deauty Box - November 2014 - Speciale Deauty for iU box

Er is weer een maand gepasseerd en dat betekend dat ik weer een nieuwe Deautybox heb ontvangen!

Ik kreeg de nieuwe Deauty Box van November binnen deze week en deze laat ik vandaag aan jullie zien. Deze maand is Deauty net zoals vorig jaar een samenwerking aangegaan met iU. Even een korte uitleg hieronder.


iU is een Belgische winkelketen die ontstaan is in de farmaceutische sector, met als gevolg dat het nu experts zijn in parafarmaceutische producten – waaronder dus ook de verzorgingsproducten die je bij de apotheek kunt kopen. iU heeft 4 ‘universums’: Beauty, Bath & Body, Baby en Vitality. De keten bestaat al sinds 1995 (al heette iU toen nog Equiform) en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste in de sector, met 23 winkels in België en Luxemburg én een mooie e-shop (www.iu.be). 


Deauty heeft samen met iU speciaal 8 producten uitgekozen. Normaal gezien krijg je ongeveer 4 of 5 producten, maar deze maand worden we eens extra verwent en krijgen we er dus 8! Ik laat de productjes hieronder aan jullie zien.

 

 


De box is zoals altijd zwart van kleur met het Deauty logo op de bovenkant. Deze keer staat er op de bovenkant wel een quote.

 


Wanneer je de box opent zie je 2 folder zitten.

 


In de ene folder staat er meer informatie over de abonnementen die je ook cadeau kan geven. Deze informatie kan je overigens ook op hun website vinden.

 


Op de 2de folder staan de namen van de producten, de inhoud van de producten (fullsize of sample) en de prijzen in de winkel.

 


Zoals ik al zei zitten er 8 productjes in deze box. Jammer genoeg geen make-up, maar allemaal verzorgingsproducten. Wel wat jammer, ik had graag wel een make-upje gezien.

 


De Producten


ARKOCAPS - Biergist - Nagels & Haren - 45 caps

 

Het eerste wat ik in de box zie zitten is dit doosje met biergist capsules. Dit potje is een fullsize product en kost in de winkel €9,45.

 

 

De Arkocaps Biergist capsules oftewel Saccharomyces cerevisiae worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde
biergist. Ok, rewind. Biergist? Hebben we het nog wel over schoonheidsproducten horen we jullie denken? No worries, Deauty heeft geen glaasje te veel op, maar gelooft dankzij de vegetarische capsules van Arkopharma in de heilzame kracht van biergist.

Neen hoor, deze Arkocaps Biergist capsules bevatten geen alcohol, suiker, of conserveermiddelen. Alleen de gist die met succes alle kwaliteitscontroles heeft doorstaan wordt onder lage temperatuur
fijngemalen en in zuivere vorm als homogeen totaalpoeder verwerkt in de capsules.

Gerustgesteld? Ok, dan kunnen we over naar al het goeds dat Biergist Arkocaps ons beloofd. Alle voordelen op een rij:

 • Omdat het chroom in biergist ervoor zorgt dat de bloedsuikerspiegel in balans wordt gebracht, vermindert dit product acné en eczeem.
 • Biergist heeft ook een positief effect op je haar. Het werkt tegen haarverlies, zorgt ervoor dat droog en beschadigd haar gezonder wordt en geeft de lokken een natuurlijke glow.
 • Tenslotte versterkt dit wondermiddel onze nagels en maakt ze minder breekbaar.

 

 

 


WELEDA - Lavendel Ontspanningsbad - 20ml 

 


Dit product kan je gebruiken om een winterdipje tegen te gaan. Heb je een gebrek aan energie? Last van stress of vermoeidheid? Dan is dit een ideaal product! Dit flesje bevat 20ml. Een fullsize product bevat 100ml en kost €8,49. Hoe je dit het beste kan gebruiken staat hieronder in de beschrijving.


1. Laat een bad vollopen met warm water rond de 35 à 37°C en voeg een drietal dopjes Lavendel Ontspanningsbad toe. Wacht hiermee tot op het laatste moment, zodat de oliën niet voortijdig vervliegen. Tip? Neem dit heerlijk melkbad na een vermoeiende werkdag. Het Lavendel Ontspanningsbad geeft je immers een rustgevend gevoel en doet je sneller inslapen. Bye byeslaaploze nachten! 


2. Geen bad in huis? Gebruik dit Lavendel Ontspanningsbad ook onder de douche.Verdeel de melkachtige emulsie over het lichaam vlak voor het afspoelen. De zeep uit olijfolie reinigt mild, werkt voedend en verzorgend en trekt meteen in de huid. Zo win je meer tijd en kan je ontspannen aan de dag beginnen.


3. Neem eens een voetbad! Door je voeten te verwennen, ontspan je tegelijkertijd ook je knieën en onderbenen, waardoor je de stress voelt wegvloeien. Voeg een dopje Lavendel Ontspanningsbad toe aan het warme water en… doe helemaal niets! De heerlijke geur van lavendelolie brengt rust in je hoofd en doet je wegdromen naar de zonnige lavendelvelden in de Provence.

 

 

 

  


BODYSOL - Lipstick Orchidee - full size


De titel is wat misleidend want dit is helemaal geen lipstick, maar een lippenbalsem. Nu deze winter stilaan zijn intrede maakt gaan we deze zeker en vast kunnen gebruiken. Denk maar aan al die winterkwaaltjes zoals losse velletjes, kleine sneetjes en kloofjes, enz... Deze lippenbalsem ruikt heerlijk naar bloemetjes. Het product is fullsize en kost €4,95. Hieronder enkele pluspuntjes:

 

 • Herstelt (door karitéboter, bijenwas en voedende oliën)
 • Verrijkt met zonnefilters (door UVA-UVB)
 • Verzorgt (door anti-oxidanten en vitamines)
 • Parfumeert (door het orchidee-extract)
 • Geeft een subtiele parelmoeren glans 

 

 


BODYSOL - Herstellende lipstick SOS - fullsize


Verrassend genoeg zitten er 2 lippenbalsems in deze box. Maar hé, mij hoor je niet klagen! Dit is ook een fullsize product en kost €4,25

Deze lippenbalsem heeft ook een heleboel pluspuntjes:

 

 • Herstelt (door karitéboter, bijenwas en voedende oliën)
 • Verrijkt met zonnefilters (door UVA-UVB)
 • Verzorgt (door anti-oxidanten en vitamines)
 • Geneest kloofjes (door het aloe vera-extract)
 • Neutrale geur en textuur, en daardoor ook geschikt voor manlief

 


DERMALEX - Cold Cream - 15 ml 

 

 

 

WAT IS HET?

Cold Cream, een lichaamscrème voor een droge, schrale en ruwe huid met teunisbloemolie, glycerine, karitéboter, bijenwas en verschillende vitamines.

WAT DOET HET?

Beschermt de huid en voedt hem diep tot de bovenste lagen in de opperhuid. Heeft een kalmerend en jeukstillend effect. Herstelt de hydolipidenfilm van de droge huid.

WERKT HET?

In de winter komen vervelende huidklachten vaker voor. Deze zachte crème smeert lekker uit en trekt snel in. Na veelvuldig gebruik neemt de roodheid en jeuk op gevoelige plekjes af.  Kloofjes en genezen sneller en de huid voelt minder schraal aan. Zalig voor na het douchen maar helemaal leuk om mee te nemen in de handtas voor een emergency check-up.  

 

 

 

 


Dit product bevat 15ml. Een fullsize product bevat 100ml en heeft een verkoopprijs van €14,95.


DERMALEX - Herstellende handcrème - fullsize

 

 

WAT IS HET?

Herstellende Handcrème  voor een droge en gevoelige huid met teunisbloemolie, glycerine en verschillende vitamines.

WAT DOET HET?

Hydrateert de bovenste lagen van de opperhuid intensief. Beschermt droge en ruwe handen met kloofjes en houdt ze soepel en zacht. Herstelt de hydolipidenfilm van de droge huid.

VOOR WIE IS HET?

Deze handcrème zonder parabenen respecteert de pH-graad van de huid en is bijgevolg voor iedereen toegankelijk. Ook is dit product hypoallergeen, wat betekent dat het risico op allergische reacties minimaal is.

WERKT HET?

Deauty is fan! De crème wordt razendsnel door de huid opgenomen en voelt niet vet aan. Daarom kan de handcrème van Dermalex meermaals per dag gebruikt worden. Door het actief gebruik van de handen en het veelvuldig wassen met zeep, drogen de knokkels immers snel uit. En ok, we geven toe, de frisse parfum en de zachte handen nadien zitten er ook voor iets tussen…

 

 

 

 

 


Dit product is een fullsize product en heeft een verkoopprijs van €2,99.


NEUTROGENA - Deep Moisture Bodylotion - 15 ml


Onze huid wordt uitgedaagd in de winter. Barre weersomstandigheden en extreme temperaturen drogen onze huid uit. Maar ook omgevingsfactoren zoals vervuiling en rook zijn een no go voor onze huid. “Hoe komt het dan dat de handen van Noorse vissers zo zacht en soepel blijven?” vroeg Neutrogena zich af.  Neutrogena ontdekte dat de olie in de vishuid vochtinbrengende eigenschappen heeft, en vertaalde dit idee naar een heerlijk gamma aan hand-, voet-, lip- en lichaamsverzorging. Onze favoriet is de Deep Moisture Bodylotion, doordat het diep in de bovenste lagen van de opperhuid doordringt, en daardoor een 24 uur lange hydratatie garandeert. Ontdek hier enkele vergeten lichaamsdelen die een extra laagje kunnen gebruiken in de wintermaanden. 

 

1. Ellebogen

Draag jij je favoriete trui graag heel de winter door? Vergeet dan niet je ellebogen extra te verwennen met de Deep Moisture Bodylotion. De huid is er dikker en schuurt tegen de mouwen waardoor ze om extra verzorging vragen.

2. Knieën

De huid aan je knieën lijkt erg op die van de ellebogen. Smeer daarom de knieën, maar ook de onderbenen en voeten in met de bodylotion van van Neutrogena. Deze trekt meteen in de huid en laat geen plakkerig laagje na.

3. Oogleden


De huid onder je ogen is erg dun en droogt snel uit. Maar ook je bovenste oogleden verdienen een vorm van hydratatie. Naast een ontschminker zonder alcohol aan te schaffen, is ook de bodylotion van Neutrogena een oplossing. Doordat deze lotion een niet-vette textuur heeft, is hij zelfs geschikt voor de meest gevoelige plekjes.

 

 

 

 


Dit product bevat 15ml. Een fullsize product bevat 400 ml en heeft een verkoopprijs van €11,95.


EUCERIN - Volume-Filler Day Cream - 20ml

 

 

 1. Volgens onderzoek is – naast rimpels – huidverslapping de grootste bekommernis voor vrouwen bij het ouder worden. Toch bestaan hiervoor weinig producten op de markt. Tot nu! Thank youEucerin.
 2. De Volume Filler bestaat uit maar liefst drie actieve ingrediënten. Uit in-vitro testen is gebleken dat magnolol (extract van magnolia) het aantal cellen die de huid volume geven verdriedubbelt en deze ook in omvang doet toenemen. Dit terwijl hyaluronzuur de vochtbalans in de huid herstelt en oligopeptiden (extracten van anijs) de collageenproductie verdubbelen. 
 3. Het wordt steeds opnieuw vergeten, maar de huid beschermen tegen UV-stralen is erg belangrijk! De Volume Filler bevat daarom SPF 15 en beschermt de huid tegen UVA-stralen.
 4. Deze lichte crème smeert lekker uit en trekt meteen in de huid. Het gelaat voelt fris aan, en de resultaten zijn meteen zichtbaar.

 

Dit product bevat 20ml. Een fullsize product bevat 50ml en kost €30.


Ook zat er nog een sample in de box. Deze crème dient om je borsten een nodige lift te geven. Niet dat ik dit nodig heb, maar voor iemand anders misschien een nuttig product :) Ik geef deze door aan iemand anders.Deze maand zitten er echt toffe productjes tussen. Behalve de sample hierboven, kan ik alle producten gebruiken! 


Voor wie Deauty niet kent, dit is de afkorting van Discover beauty en is een maandelijkse cosmeticaontdekking. Dit houdt in dat je voor een vast bedrag van €16.95 in de maand een box naar huis gestuurd krijgt met daarin 4 tot 6 productjes in miniatuur of full size. Deze box werkt samen met merken zoals Essie, Clinique, Redken, Clarins en nog veel meer. De waarde van de producten in de box is altijd groter dan wat je ervoor hebt betaald!


Een aanrader dus om nieuwe producten te ontdekken! Je kan deze telkens per maand bestellen door elke maand geld over te schrijven, of je kan een 3-maandelijks abonnement nemen (dit heb ik genomen om eens te proberen en testen wat ik ervan vindt),ofwel neem je een abonnement voor een jaar.

Dit kan je doen via deze link: http://www.deauty.be/shop/


xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0