Deauty Box mei 2014 - Cathy Pill Editie

Voor diegene die nog niet van de Deauty box hebben gehoord, dit is de afkorting van Discover beauty en is een maandelijkse cosmeticaontdekking. Dit houdt in dat je voor een vast bedrag van €16.95 in de maand een box naar huis gestuurd krijgt met daarin 4 tot 6 productjes in miniatuur of full size. 

 

Deze box werkt samen met merken zoals Essie, Clinique, Redken, Clarins en nog veel meer. Je kan deze telkens per maand bestellen door elke maand geld over te schrijven, of je kan een 3-maandelijks abonnement nemen (dit heb ik genomen om eens te proberen en testen wat ik ervan vindt),ofwel neem je een abonnement voor een jaar.

Dit kan je doen via deze link: http://www.deauty.be/shop/

 

Het is elke maand een verrassing wat je krijgt. Je komt het pas te weten wat erin zit wanneer je je box thuis ontvangt. Leuk! Zo lijkt het net elke maand kerst en kan je producten uitproberen die je nog niet kende!

 

Deze maand heeft Deauty samengewerkt met de Belgische ontwerpster Cathy Pill. Zij liet ons deze maand rondsnuffelen in haar hoogstpersoonlijke beauty bag en heeft een aantal van haar favoriete productjes voor in deze box gekozen. Ik was alvast benieuwd wat erin zat. Kijken jullie mee?

 

 

 

 

 

 

Leuke doos en verpakking!

 

 

Dit zijn de productjes van deze maand!

 

 

 

 

 

Eerst en vooral zat er een Essie nagellakje in de box in de kleur Muchi, muchi. Een mooie roze nude kleurtje. Ik had al een paar Essie lakjes in huis en was er heel tevreden over. Jammer dat ze redelijk duur zijn want een Essie lakje kost al snel €11.99 per stuk. Wanneer je een nude lakje koopt zijn deze meestal doorzichtig nadat je ze hebt aangebracht, bij deze is deze niet het geval! Met dit item was ik al superblij!

 

 

 

 

 

 

 

Het tweede product is een oogschaduw van het merk BE Creative in de kleur 023 - Amazed. Dit is een merk voor professionals die je bij de parfumerie kan kopen (Ici Paris XL). De oogschaduw is van heel goeie kwaliteit, een zachte structuur en makkelijk aan te brengen. Ook zijn ze nog redelijk betaalbaar. Voor een oogschaduw betaal je normaal gezien €9,95.

 

 

 

 

 

 

Dan zat er ook nog dit flesje met bodylotion van het merk Biotherm in de box. Deze ruikt heeeeerlijk naar citroen. Wanneer je ook zo een fan bent van citroengeur zoals ik, dan ga je deze zeker geweldig vinden. Ook heeft hij een heel lopende textuur, lekker fris en luchtig voor deze zomer. Ook plakt hij niet zoals de meeste bodylotions en hij maakt je huid superzacht! Dit tubetje bevat 20ml. Een fullsize product van 400ml kost €20.

 

 

 

Ook vond ik dit handige flesje zonnecrème in reisformaat. Dit is van het merk Bergasol. Ik heb dit merk nog niet eerder gebruikt, maar Bergasol is gespecialiseerd in zonneproducten. Die producten hebben een speciale "bruiningsfactor", waardoor je huid beschermd wordt tegen de zon, maar die je toch sneller bruin laat worden. Ook ruikt deze crème lekker fris! Dit product bevat ook SPF20. Het flesje dat ik kreeg bevat 25ml. Een fullsize product van 125ml kost in de winkel €18,25.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als laatste hebben we dit product van het merk Plante System. Dit merk verkoopt producten die 100% natuurlijk zijn net zoals deze getinte crème. Deze lichte crème bevat onder andere hibiscus, cacaoboter en macademia olie. 

 

Deze is goed te gebruiken wanneer je eens geen zin hebt in foundation want het geeft je een subtiel kleurtje en een gezonde glans. Het hydrateert je huid en gaat kleine rimpeltjes tegen. Zoals je kan zien op de foto heeft het product een donkere kleur, maar wanneer je hem uitsmeert past hij zich aan aan je huidskleur! Dus niet getreurd wanneer je denkt dat hij te donker is! Dit product kost €13.95 en is een fullsize product.

 

Dit waren de productjes. Ik ben alvast aangenaam verrast door deze eerste box! Ik ben benieuwd voor de volgende! 

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0