Deauty Box - December 2014(Kerstbox) - Unboxing

Er is weer een maand gepasseerd en dat betekend dat ik weer een nieuwe Deautybox heb ontvangen!

Ik kreeg de nieuwe Deauty Box van December binnen deze week en deze laat ik vandaag aan jullie zien.

 

Voor wie Deauty niet kent, dit is de afkorting van Discover beauty en is een maandelijkse cosmeticaontdekking. Dit houdt in dat je voor een vast bedrag van €16.95 in de maand een box naar huis gestuurd krijgt met daarin 4 tot 6 productjes in miniatuur of full size. Deze box werkt samen met merken zoals Essie, Clinique, Redken, Clarins en nog veel meer. De waarde van de producten in de box is altijd groter dan wat je ervoor hebt betaald!

 

Een aanrader dus om nieuwe producten te ontdekken! Je kan deze telkens per maand bestellen door elke maand geld over te schrijven, of je kan een 3-maandelijks abonnement nemen (dit heb ik genomen om eens te proberen en testen wat ik ervan vindt),ofwel neem je een abonnement voor een jaar.

Dit kan je doen via deze link: http://www.deauty.be/shop/

 

Laten we kijken wat er deze maand in de kerstbox zit!

 

 

 

Deze keer hebben we opnieuw een standaard zwarte doos met het Deautylogo op de bovenkant. Aan de binnenkant van het deksel staat er deze leuke quote van Yves Saint Laurent.

 

 

Wanneer we de doos opendoen zien we dit.

 

 

Bovenaan de doos ligt er een grote kaart met een tekst op. Aan de binnenkant staat er meer informatie over de producten die deze maand in de Deauty box zitten. Altijd spannend om te weten wat er in de doos zit!

 

 

Een kleine sneek peek van de productjes.

 

 

Ook zit er deze kortingsbon van Caudalie in. Heb je interesse? Gebruik gerust de code :).

 

 

Laten we beginnen met de productjes te tonen.

 

Uriage - Roséliane - Anti-roodheidmasker - Full Size

 

Dit masker is ideaal om je huid te helpen deze winter. Het verzacht en brengt je huid tot rust. Daarboven hydrateert en versterkt het masker de huid en neemt het trekkerige gevoel weg. Geen uitvluchten meer om niet te genieten van een koude winterdag!

 

Hoe gebruiken?

Breng dit masker aan (zoveel als je zelf wil, maar het beste is éénmaal per week). Dit mag een dikke laag zijn. Laat dit 10 minuutjes inwerken .Verwijder het overtollige product met een tissue. Als je dit wil kan je hierna Thermaal Water (van hetzelfde merk) over het gezicht vernevelen.

 

Dit product is een full size product (40ml) en is te koop bij de apotheek  voor €13,90.

 

 

 

L'Oréal Professionnel - Mythic Oil - 45 ml

 

Deze olie met haar bedwelmende geur vindt je bij je favoriete kapper. Breng deze olie aan op je droge haarpunten en je haren schitteren in alle zachtheid. Je kan deze olie zowel gebruiken als masker of als final touch.

 

Een full size product kost €21,30

 

 

 

Caudalie - Eau Fraîche Fleur de Vignes - 10ml

 

Dit parfumstaafje neemt je mee op reis naar het heerlijke Bordeaux. Deze verbindt hinten van groen en citrus met pikante roze peper. Echt een heerlijke frisse geur. Ik hou van citrusgeuren en deze is echt een aanrader! En erg handig voor in je handtas te stoppen qua formaat.

 

Een fullsize product kost €26,40

 

 

 

 

 

 

 

Boho - Oogpotlood - Full size

 

Boho is een bio-merk. De formule van dit oogpotlood is samengesteld uit herstellende actieve bestanddelen waaronder karité boter en ricinusolie, heel erg goed voor de huid. De kleur is een mengeling van bruin en paars, echt een uniek kleurtje. Hij brengt ook makkelijk aan en werkt perfect. Hij blijft de hele dag zitten en is niet vettig. Een perfect oogpotlood! Deze kleur heeft het nummer 204. 

 

Ik had het niet verwacht maar dit potloodje is een fullsize product! Hij kost in de winkel €5,80.

 

 

 

 

 

 

Yves Rocher - Grand Rouge Lipstick - Full Size

 

Als laatste hebben we deze Grand Rouge lipstick van Yves Rocher. Deze heeft de kleur 33 Rouge Gourmand. Een heel erg mooie rode kleur (op foto neigt hij wat naar een donkerroze kleur). Voorheen was ik niet zo een fan van rode lipsticks, maar de laatste tijd begin ik toch steeds meer naar de rode kleurtjes te neigen. Dit is alvast één van mijn favoriete producten.

 

De lipstick is zo zacht als boter, brengt makkelijk aan en zit ongelofelijk goed. Echt een aanrader. Er zijn nog meerdere kleurtjes beschikbaar dus ga zeker eens een kijkje nemen bij de Yves Rocher.

 

De aanbevolen prijs van deze lipstick is €17,90, wat redelijk veel is, maar ze werken goed. Aan de andere kant zou ik toch liever een MAC lipstick kopen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit waren alle productjes van de maand December. Ik ben benieuwd wat het jaar 2015 ons te bieden heeft op Deautygebied en ik ga zeker en vast volgend jaar door met deze leuke box!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0