Catrice - LE Haute Future Blush Pearls

Momenteel ligt de Limited Editie "Haute Future" van Catrice in de schappen en daar zag ik deze mooie doos met blush pearls liggen. Ik vond de verpakking al meteen heel erg mooi en was natuurlijk ook benieuwd naar het product zelf.

 

 

 

 

 

 

Zoals je kan zien heeft het product een heel erg mooie verpakking. Het straalt iets luxueus uit en dit verwacht je natuurlijk niet snel van een budgetproduct. Wat jammer is aan zulke blinkende verpakkingen is wanneer je er met je vingers aankomt ze direct vuil worden. Het product heeft een redelijk handig doosje zodat je makkelijk je kwast er kan in steken en overtollige poeder kan aftikken tegen de rand.

 

Zo omschrijft Catrice dit product: ‘De rozige, subtiel glanzende Blush Pearls geven het gezicht een perfecte, stralende teint. De lichte en luchtige textuur breng je met het grootste gemak aan met een grote kwast op gezicht en neklijn. Blush Pearls laten je stralen als een ster!’

 

 


Wanneer aangebracht geven de blush pearls een subtiele, natuurlijke glow maar echt gepigmenteerd zijn ze niet. Ze brengen wel makkelijk en gelijkmatig aan en hebben een zachte textuur. Jammer dat ze niet echt gepigmenteerd zijn. Wel handig voor wanneer je een minimale make-up look wil.


De blush pearls kosten €3.99 en kan je verkrijgen bij Kruidvat.


xx Kimberley 

 

Reactie schrijven

Berichten: 0