Catrice - Beautifying lip smoothers 

Vandaag een blogpost over de beautifying lip smoothers van Catrice. Deze lipproducten zijn nieuw in het assortiment van Catrice en zijn verkrijgbaar in 3 verschillende nude tinten. De kleurtjes hebben de namen 010 Sweet Caramel, 020 Apricot Cream, 030 Cake pop.

 

 

 

 

De producten hebben een handige sponsapplicator. Ik vind dit erg handig in de winkel. Zoals je kan zien zijn deze spierwit wanneer ze nieuw zijn. Eenmaal wanneer je het product hebt gebruikt zijn deze gekleurd met het product. Zo weet je of iemand je al voor is geweest en ze heeft gebruikt :). Koop deze nooit wanneer ze gebruikt zijn, want je weet nooit wat er mee is gebeurd!

 

 

 

Ik ben heel erg enthousiast over deze lippies! Ze verzorgen je lippen en maken ze ook nog eens mooier! Wie houdt daar nu niet van? Ze maken je lippen mooi zacht en glanzend en geeft ze ook nog eens een mooi kleurtje. Ook plakken ze niet zo erg en blijven ze mooi op je lippen zitten. Ze zijn wel een beetje aan de dikkere kant, niet zoals de gewone lipgloss die een dun laagje geeft, maar ze zitten wel fijn. Niks op aan te merken!

 

Swatches

 

010 Sweet Caramel

 

 

 

 

 020 Apricot Cream

 

 

 

030 Cake pop

 

 

 

In de productjes zitten verzorgende bestanddelen zoals shea boter, Vitamine E en jojoba olie. Ook hebben ze een aangename geur die naar karamel ruikt. Leuke productjes! Deze gaan mijn handtas binnen.

 

Deze productjes kosten €3,59 per stuk en zijn verkrijgbaar in de Kruidvat filialen.

 

xx Kimberley

 

Reactie schrijven

Berichten: 0