Catrice - Absolute Bright Oogschaduwpalette

Een hele tijd terug kocht ik het Absolute nudes palette van Catrice en was er heel tevreden over. Nu heeft Catrice een poosje geleden een tweede palette uitgebracht, namelijk de Absolute Bright palette. Deze ga ik vandaag voor jullie reviewen. Deze palette bevat 6 verschillende pastelkleurtjes. Hele mooie kleurtjes, maar de titel bright slaat niet op felle kleuren, maar op heldere en lichte kleuren. Pastelkleurtjes dus! Wel een misleidende titel. Het doosje heeft op de achterzijde de naam 010 Candy Warhol.

 

 

 

 

De kleurtjes zitten in een simpele verpakking met een doorzichtig dekseltje. Echt stevig is de verpakking niet want wanneer je zulke doosjes laat vallen, zijn ze in een mum van tijd kapot. Natuurlijk is het een budgetmerk en mogen we niet alles verwachten.

 

 

 

 

De kleurtjes zijn zacht van kleur en hebben een lichte glans. Ze zijn ook zacht van textuur maar zijn wel wat poederig wanneer je ze gebruikt. Zo kan je last hebben van fallout en heb je kans dat de kleur niet zo mooi zal overkomen omdat de kleur niet oppakt. De kleurtjes zijn goed gepigmenteerd maar geven niet direct een wauw effect. Op mijn hand komen de kleurtjes mooi over, maar eenmaal op je ogen aangebracht zie je er nauwelijks nog iets van.

 

Swatches

 

 

 

 

 

De palette is zeker niet slecht, maar het is jammer dat de kleur niet zo goed oppakt wanneer op je gezicht aangebracht. Ik heb zeker al betere oogschaduwpalettes van Catrice en Essence gezien.

 

Dit product kost €4,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat in België en Nederland en bij Trekpleister in Nederland.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0