Bourjois - Shine Edition lipsticks

De nieuwe Shine edition lipsticks uit de collectie van Bourjois zijn nu beschikbaar. Ze zijn beschikbaar in 8 verschillende kleuren waarvan ik er zelf 2 heb gekocht. De vorige editie van Bourjois heette de Rouge edition. Voor de zomer heeft Bourjois deze Shine editie uitgebracht. De textuur van de lipsticks is vernieuwd.

 

De lipsticks voelen aan als een lippenbalsem, maar hebben wel de kleur van een lipstick. Ze geven je lippen een mooie glans. Ik kocht de kleuren 27 Oh my doll en 20 1,2,3 soleil.

 

 

 

 Oh my doll: een lichtroze kleur met een zilveren parelmoerglans

 

 

 

 

 

 

 

 1,2,3 soleil: een roze-oranje tint, een mooie lichte koraalkleur

 

 

 

 

 

De verpakking van deze lipsticks is net hetzelfde als de Rouge Edition lipsticks, maar de dopjes zijn zilverkleurig en ze hebben superleuke zomerse kleurtjes. Ik zou het product aanschaffen, enkel en alleen al voor de leuke verpakking. Gelukkig is niet alleen de verpakking geweldig, maar ook de lipsticks zelf. Ze brengen gemakkelijk aan, zijn lekker creamy en staan heel erg mooi. Ook kan je de bijpassende nagellakjes kopen. 

 

Deze producten kan je allemaal vinden bij de drogisterij. De lipsticks kosten €12,99 per stuk.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Marushi Lifestyle (zondag, 21 februari 2016 19:52)

    Wat een leuke verpakking! Hele mooie kleuren. -x-