Bh Cosmetics - Special Occasion Palette 

De feestdagen beginnen stilaan dichterbij te komen en in die periode mag het al wat meer glitter en glamour zijn. De meeste meiden dragen een smokey eye en halen de rode lippenstift weer boven. Ik heb vandaag review voor jullie van een palette voor speciale gelegenheden. Deze palette heeft dan ook de naam Special Occasion palette en is van het merk Bh Cosmetics.

 

 

 

Wanneer we de kartonnen verpakking verwijderen, krijgen we geen paarse, maar een zwarte verpakking met gouden opdrukking in mooie sierlijke letters te zien. Standaard palette maar wel mooi. Jammer genoeg zie je snel plekken en vingers te zien op het zwart.

 

 

 

 

 

 

Er zitten in totaal 30 kleine oogschaduwkleurtjes in de palette. Zowel matte als shimmerkleurtjes zijn in deze palette te vinden. De kleurtjes zijn zacht van textuur. De meeste van de kleurtjes zijn goed gepigmenteerd, maar sommige ook helemaal niet. De 4de kleur op de bovenste rij is een roze matte kleur en geeft een heel klein beetje kleur af. Zowieso geven de matte kleuren in deze palette zo goed als niks van kleur. Jammer want er zitten hele mooie kleurtjes tussen.

 

 

 

Hieronder zie je swatches van enkele oogschaduwkleurtjes.

 

 

Aan de rechterzijde van de palette vinden we ook nog 9 gezichtspoeders waaronder 1 highlighter. De bruinere blushes kan je ook gebruiken als bronzer. Er zitten ook zowel matte als shimmer blushes in de palette. Voor ieder wat wils. De gezichtsproducten hebben wel een betere pigmentatie dan de oogschaduwkleurtjes, ook de matte blushes, wat erg fijn is.

 

 

Bovenste rij

 

 

 

Tweede rij

 

 

Onderste rij

 

 

 

Deze palette heb ik gekocht via de webshop Alicejo. Deze kost €16,95, wat niet veel is als je bekijkt hoeveel producten er in de palette zitten. Wel 2 nadelen aan deze palette. De matte oogschaduwkleuren geven weinig of geen kleur af en de palette is veel te groot om ergens mee naartoe te nemen. Dit zijn de enige nadelen die ik kan vinden. Voor de rest is deze wel een aanrader.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0