Bh Cosmetics - It's Judy Time palette

De laatste tijd werkt het merk Bh Cosmetics veel samen met bekende You Tube guru's uit beautyland. Ik liet jullie al de palette zien in samenwerking met That's Heart, een bekende uit You Tube land. Deze keer zijn ze een samenwerking aangegaan met Judy van It's Judy Time. Natuurlijk volg ik deze personen ook en kan het dan ook niet laten om hun palettes aan mijn collectie toe te voegen.

 

 

De palette heeft een basic zwarte kleur met de naam in gouden opdruk. Niet echt iets speciaals.

Wanneer je de palette opendoet komen er 12 verschillende oogschaduwkleuren tevoorschijn. Er zitten zowel matte, satin en shimmerkleurtjes in de palette. Heel erg leuk, zo heb je van alles wat wanneer je de palette meeneemt onderweg. De kleurtjes zijn makkelijk met elkaar te combineren om zo een mooie ooglook te maken. Ook staat er een mooie quote onder de spiegel, "Natural is Beautiful, but make-up is glam".

 

 

 

 

De kleurtjes zijn goed gepigmenteerd, enkel de wat lichtere kleurtjes zoals de witte highlightkleur zie je niet zo goed. De textuur van de oogschaduw is zacht maar let op bij het aanbrengen want sommige kleurtjes hebben last van fallout wanneer je te hard met je kwast in de oogschaduw duwt. Niet enkel bij deze palette, maar bij alle palettes van Bh Cosmetics ondervind ik dat de kleurtjes last hebben daarvan. Los daarvan zijn het prima oogschaduwkleurtjes.

 

Swatches


Bovenste rij

 

 

 

 Onderste rij

 

 

Ik kocht deze palette via de webshop Beauty88 voor €17,95. Wil je een wat goedkopere palette met degelijke oogschaduwkleurtjes? Dan is deze zeker iets voor jou. Wel rekening houden met de fallout.

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0