Bershka - Pink Cherry Lip Salve (met oortjes!) b

Ik zag iets heel schattigs in de webshop van Bershka en dat is deze lippenbalsem! Je kan hem hier vinden. Deze lippenbalsem heet de Pink Cherry Lip Salve en heeft de schattigste verpakking ooit! Deze heeft namelijk kleine oortjes :) En aangezien hij nog eens roze is ook van kleur, lijkt het net op een varkentje. Sinds de komst van de EOS lippenbalsems hebben de lippenbalsems tegenwoordig de leukste ronde verpakkingen.

 

 

 

De lippenbalsem is lekker voedend voor je lippen aangezien hij een dikke laag achterlaat wanneer je hem gebruikt. Wanneer je geen fan bent van dikkere lippenbalsems, sla je deze best over. Ook smaakt en ruikt hij heerlijk naar kersen. Voor wie een exacte beschrijving wil; hij ruikt precies naar deze snoepjes:

 

 

Een leuke verpakking, werkt goed en ziet er nog eens leuk uit ook! Wat wil je nog meer? Ideaal voor deze winter. Ook leuk om als cadeautje te geven aan je BFF!

 

 

 

 

Deze lippenbalsem kost €6,99 (wel wat veel voor een lippenbalsem) en is ook verkrijgbaar in een blauwe versie (met mintsmaak/geur).

 

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0