Beauty Uk - lipsticks

Onlangs liet ik jullie het lipsetje zien van Beauty Uk. Deze lipsticks hadden geen naam, dus ik weet niet of deze ook apart verkrijgbaar zijn. Maar niet getreurd! Ik heb vandaag 2 lipsticks voor jullie van Beauty Uk die deze keer wel een naam hebben op de verpakking!

 

De lipsticks hebben de namen 2 Candy en 14 Cupcake.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals je kan zien hebben de lipsticks een matte finish. Ik weet niet of er met deze lipsticks iets mis is toen ik ze opendeed want zaten allemaal druppeltjes water op de lipstick zelf. Ik kijk het even na een hoop dat ze niet kapot zijn. Weet iemand of dit kwaad kan en hoe dit komt?

 

Ik merk ook dat ze een wat muffe geur hebben. Ik weet niet of dit de normale geur is van deze lipsticks of deze ook daadwerkelijk kapot zijn. Het zou best jammer zijn want ik heb ze nog maar net gekocht.

 

De kleurtjes vindt ik mooi maar de kleur op het dopje van de verpakking komt niet overeen met de kleur van de lipstick. Dus als je ze in de winkel ziet liggen, ga niet op de kleur van de verpakking af want de lipsticks zijn zeker een paar tinten donkerder! Overal ben ik niet echt enthousiast over deze lipsticks. De lipsticks uit het setje vond ik veel beter! Nogmaals, ik weet niet of het komt of deze lipsticks kapot zijn of niet! Hebben jullie deze ook in jullie stash of zien jullie ze liggen hoor ik graag of jullie dit probleem hebben!

 

Ik betaalde ongeveer €3 per stuk. Ik kocht deze lipsticks via Boozyshop.nl

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0