Barry M - Summer Love & Natural Glow Palette

Onlangs zocht ik naar een product in de webshop Alicejo.com en kwam ik tijdens mijn zoektocht deze twee leuke palettes tegen. Ik heb het over de Summer Love palette en de Natural Glow palette.

 

 

 

De Summer Love palette heeft 6 goed gepigmenteerde oogschaduwkleuren en een creamy highlighter. Deze palette bevat mooie en zachte lente/zomerkleurtjes waarmee je mooie subtiele ooglooks kan maken. De verpakkingen zijn langwerpig en bevatten een handige spiegel. Ook krijg je 2 sponsapplicators erbij. Persoonlijk gebruik ik deze niet, maar toch leuk als je ze erbij krijgt. De kleurtjes en highlighter hebben geen namen.

 

De oogschaduwkleuren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De highlighter

 

 

 

 

De Natural Glow palette heeft dan weer 6 goed gepigmenteerde oogschaduwkleuren (bruintinten) en een poederblush in zacht roze.

 

De oogschaduwkleuren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De blush

 

 

 

 

Voor wie op zoek is naar een mooi en handig palette die niet te duur is kan ik deze aanraden. Deze palettes kosten €9.99 per stuk en kan je vinden bij Alicejo.com

 

xx Kimberley

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0